Футболка Bad Boy Grind

КОД ТОВАРУ: 128383
  • Футболка Bad Boy Grind
Футболка Bad Boy Grind
Колір: сіра з принтом. Матеріал: 100% бавовна. Розмір: S, M, L, XL, XXL. Особливості: Приємна тканину. Мінімалізм в дизайні. Зносостійкість. Вільний пошив. Чи не сковує рухів.
Bad Boy
КУПИТИ
949 грн
ЦІНА: 543 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 73 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Вид
Футболка
Тип футболки
З коротким рукавом
Крій
Прямий
АРТИКУЛ
240011
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футболка Bad Boy Grind сіра - модель з мінімалістичним чоловічим дизайном. По центру грудей розташовується невеликий принт з назвою бренду. Річ зроблена з легкого бавовни, тому в ній комфортно буде не тільки займатися спортом, але ще і просто вийти на прогулянку. Бавовна добре вентилюється і вбирає вологу. Модель невибаглива у відході, не сковує рухів.

особливості:

·          Приємна тканину;

·          Мінімалізм в дизайні;

·          зносостійкість;

·          Вільний пошиття;

·          Чи не сковує рухів.

Характеристики:

  Колір: сіра з принтом;

  Матеріал: 100% бавовна;

  Розмір: S, M, L, XL, XXL.

Виробник: Bad Boy (Бразилія).

Бренд давно зарекомендував себе як серед спортсменів, так і серед звичайних хлопців, які захоплюються бойовими мистецтвами. Особливо багато продукції виробник випускає для боїв ММА. Тому хлопці, які хочуть наслідувати борцям, звертають увагу на цей одяг. Вона якісна, передбачена як для повсякденного носіння, так і для тренувань. А ще вона по-справжньому володіє чоловічим стилем.


Футболка Bad Boy Grind купити по реально виправданою вартості 543 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Футболки и майки таких брендів, як наприклад: Bad Boy в інтернет каталозі Терраспорт
Футболка Bad Boy Grind

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футболка Bad Boy Grind"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футболки та майки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Футболка Bad Boy Grind допоможе досягти мети. В « Футболки та майки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Футболки та майки порадує Вас високою якістю. Футболка Berserk Classic зеленая - L , Футболка Berserk Classic зеленая - L і Футболка Berserk Classic зеленая - L від кращих світових брендів 4412 Ви побачите в нашій категорії Футболки та майки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Футболки та майки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн