Півсфера балансувальна Way4you Bosu Pro

КОД ТОВАРУ: 331324
  • Півсфера балансувальна Way4you Bosu Pro
Півсфера балансувальна Way4you Bosu Pro
Балансировочная платформа - інструмент, який дозволяє розвинути найважливіші навички в нашому тілі, а саме - почуття балансу, фізичну силу і усунути розтяжки, жирові відкладення, а також опрацювати максимум груп м'язів в тілі. Балансировочная платформа і не тільки: особливості BOSU Pro BOSU Pro - це спортивний інвентар, який являє собою довгу, округлу платформу, з якої легко займатися на будь-якому рівні спортивного розвитку для досягнення досконалого тіла без крапельки жирових відкладень. Ця платформа має цікаву і унікальну форму - куполоподібну, що дозволяє обертати її під час вправ, виконуючи навантаження на певні зони на тілі. Крім того, ця модель BOSU дозволяє обертати її на 360 градусів для більшої зручності. Серед основних особливостей цієї платформи можна назвати наступні: Вона покрита особливим, протиковзким матеріалом, завдяки чому травмуватися під час виконання вправ неможливо; З цією платформою, завдяки її унікальній формі, можна не тільки задіяти вправи на баланс, але і навіть віджиматися; Вона досить міцна, витримує вагу людського тіла до 130 кг, а тому не пошкоджується під час тренувань; Особлива форма і кут нахилу в 15 градусів дозволяє використовувати вправи з бічними нахилами, кругові та інші; Легка вага цієї платформи дозволяє брати її з собою для тренувань за межами будинку або залу; Для більшої зручності в моделі передбачені ручки, за допомогою яких за неї легко триматися під час виконання вправ і переносити з місця на місце; Освоїти платформу для балансу легко, а також вона підходить для тренувань не тільки спортсменам, а й дітям, а також людям похилого віку. Головна особливість BOSU - це максимальне навантаження на прес і зону живота, через що проблемні жирові відкладення йдуть всього за кілька тижнів активних тренувань. Використовувати балансуючу платформу можна для самих різних вправ, починаючи від випадів, закінчуючи присіданнями, віджиманнями, поднятиями корпусу і багато іншого, спираючись на потрібні м'язи і зони. Характеристики платформи BOSU Pro Дана модель платформи має такі характеристики: Довжина: 61 см. Висота: 16 см. Матеріал: пластик + гума. Максимальна вага: 130 кг. Колір: сірий.
Way4you
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 343 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 313 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
АРТИКУЛ
w40151
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Півсфера балансувальна Way4you Bosu Pro - інструмент, який дозволяє розвинути найважливіші навички в нашому тілі, а саме - почуття балансу, фізичну силу і усунути розтяжки, жирові відкладення, а також опрацювати максимум груп м'язів в тілі. BOSU Pro - це спортивний інвентар, який являє собою довгу, округлу платформу, з якої легко займатися на будь-якому рівні спортивного розвитку для досягнення досконалого тіла без крапельки жирових відкладень. Ця платформа має цікаву і унікальну форму - куполоподібну, що дозволяє обертати її під час вправ, виконуючи навантаження на певні зони на тілі. Крім того, ця модель BOSU дозволяє обертати її на 360 градусів для більшої зручності.


особливості:
Вона покрита особливим, протиковзким матеріалом, завдяки чому травмуватися під час виконання вправ неможливо;
З цією платформою, завдяки її унікальній формі, можна не тільки задіяти вправи на баланс, але і навіть віджиматися;
Вона досить міцна, витримує вагу людського тіла до 130 кг, а тому не пошкоджується під час тренувань;
Особлива форма і кут нахилу в 15 градусів дозволяє використовувати вправи з бічними нахилами, кругові та інші;
Легка вага цієї платформи дозволяє брати її з собою для тренувань за межами будинку або залу;
Для більшої зручності в моделі передбачені ручки, за допомогою яких за неї легко триматися під час виконання вправ і переносити з місця на місце;
Освоїти платформу для балансу легко, а також вона підходить для тренувань не тільки спортсменам, а й дітям, а також людям похилого віку.
Максимальне навантаження на прес і зону живота, через що проблемні жирові відкладення йдуть всього за кілька тижнів активних тренувань.
Використовувати балансуючу платформу можна для самих різних вправ, починаючи від випадів, закінчуючи присіданнями, віджиманнями, поднятиями корпусу і багато іншого, спираючись на потрібні м'язи і зони.


Характеристики:

  • Довжина: 61 см;
  • Висота: 16 см;
  • Матеріал: пластик + гума;
  • Максимальна вага: 130 кг;
  • Сірий колір;
  • Вага: 3 кг.


Виробник: Way4you (Китай).


Півсфера балансувальна Way4you Bosu Pro купити по які завищеною вартістю 2 343 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Диски здоровья и балансиры таких брендів, як наприклад: Way4you в каталозі Терра Спорт
Півсфера балансувальна Way4you Bosu Pro

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Півсфера балансувальна Way4you Bosu Pro"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Диски здоров'я і балансири

Давно планували зайнятися фігурою? Півсфера балансувальна Way4you Bosu Pro буде Вашим першим кроком. В « Диски здоров'я і балансири » знайдеться все, що Вам знадобиться. Диски здоров'я і балансири здивує Вас своєю якістю. Масажна півсфера Live Up Balance Pad , Масажна півсфера Live Up Balance Pad і Масажна півсфера Live Up Balance Pad від знаменитих світових виробників 3852 Ви зможете побачити в нашій категорії Диски здоров'я і балансири . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Диски здоров'я і балансири . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн