Кришка Cascade Designs Fuel Bottle Cap, Expedition

КОД ТОВАРУ: 151328
  • Кришка Cascade Designs Fuel Bottle Cap, Expedition
Кришка Cascade Designs Fuel Bottle Cap, Expedition
Матеріал: харчовий пластик, гума. Колір чорний. Особливості: Надійно закриває стакан. Захищає від розливання і дітей. Безпечний матеріал, витримує будь-яку температуру. Надійність матеріалу.
Cascade Designs
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
271 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 36 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
29129
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

кришка Cascade Designs Fuel Bottle Cap, Expedition - аксесуар, який стане в нагоді в поході або просто в дорозі. Кришка підходить до склянках і гурткам від MSR. Модель щільно закриває отвір, не піддається легкому відкриттю, захищає від виливання вмісту гуртки і від дітей. Модель виконана з надійних матеріалів, які не деформуються з часом і витримують високі температури.

особливості:

·          Надійно закриває стакан;

·          Захищає від розливання та дітей;

·          Безпечний матеріал, витримує будь-яку температуру;

·          Надійність матеріалу.

Характеристики:

  Матеріал: харчовий пластик, гума;

  Колір: чорний.

Виробник: Cascade Designs (США).

Фірма займається виробництвом товарів для туризму. Асортимент широкий і підходить на всі випадки життя. Товари моделюються в США, випускаються в Тайвані або в Південній Кореї. Якість товарів високе, вони виконуються з безпечних для навколишнього середовища матеріалів. Вони довговічні в експлуатації, а їх зручність і функціональність повністю відповідають вартості.  


Кришка Cascade Designs Fuel Bottle Cap, Expedition купити за вигідною ціною 271 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Наборы посуды для кемпинга таких торгових марок, як наприклад: Cascade Designs в онлайн каталозі Терра Спорт
Кришка Cascade Designs Fuel Bottle Cap, Expedition

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кришка Cascade Designs Fuel Bottle Cap, Expedition"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори посуду для кемпінгу

Давно мрієте зайнятися спортом? Кришка Cascade Designs Fuel Bottle Cap, Expedition буде Вашим першим кроком. В « Набори посуду для кемпінгу » є все, що необхідно спортсмену. Набори посуду для кемпінгу здивує Вас своєю якістю. Набор посуды туристический Ranger Prius Lux RA 9947) , Набор посуды туристический Ranger Prius Lux RA 9947) і Набор посуды туристический Ranger Prius Lux RA 9947) від знаменитих світових виробників 1089 Ви знайдете в нашому розділі Набори посуду для кемпінгу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Набори посуду для кемпінгу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн