Ліхтар тактичний Fenix TK51

КОД ТОВАРУ: 76474
  • Ліхтар тактичний Fenix TK51
  • Ліхтар тактичний Fenix TK51 - Фото №2
  • Ліхтар тактичний Fenix TK51 - Фото №3
  • Ліхтар тактичний Fenix TK51 - Фото №4
Ліхтар тактичний Fenix TK51
Особливості ліхтаря: тактичний, потужний, кнопковий інтерфейс для зручного і швидкого використання, два незалежних один від одного світлодіода, окремі гладкі відбивачі, можливість комбінації далекобійної світла і бічного засвічення, оснащений індивідуальною системою управління, можливість миттєвої активації строб- і турбо режиму, оснащений інтелектуальною електронікою, захищений від перезарядження, малогабаритний, водонепроникний, виготовлений з високоміцного авіаційного алюмінію, загартоване скло з покриттям антивідблиску. Відбивач: гладкий. Стробоскоп: є. Кількість режимів яскравості: 16. Термін служби двох світлодіодів Cree XM-L2 (U2): 50 000 годин. Харчування: 3 х18650. Довжина: 18,8 см. Діаметр: 4,8 см. Вага без батареї: 430 м Дальність променя: 425 м. Колір: чорний.
Fenix
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 020 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 537 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
тактичні
Яскравість
більше 300 лм
Довжина
151 - 200 мм
Спосіб зарядки
батарейки / акуумулятори
Матеріал корпусу
алюміній
Водонепроникність
да
Удароміцність
да
АРТИКУЛ
TK51
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ліхтар тактичний Fenix TK51 - ідеальне рішення для широкоформатного освітлення. Два незалежних один від одного світлодіода Cree XM-L2 (U2) в окремих гладких відбивачах дозволяють комбінувати далекобійний світло і бічне засвічення з різними режимами яскравості, і в сукупності видають світловий потік максимальною потужністю в 1800 люмен на відстань 425 м. Для повного контролю над освітленням ліхтар оснащений індивідуальною системою управління, що дозволяє однією кнопкою миттєво активувати строб- і турбо режим навіть при вимкненому ліхтарі. Близький і далекобійний світло регулюється окремими кнопками в бічній частині корпусу.
Ліхтар тактичний Fenix TK51 поєднує в собі потужність і компактність. Він відповідає стандарту IPX-8, має анодований (Premium Type III) корпус з авіаційного алюмінію і оптику з загартованого антиблікового скла. Свою водонепроникність він зберігає на глибині до двох метрів, не більше 30 хвилин.

Особливості ліхтаря:
- тактичний;
- потужний;
- кнопковий інтерфейс для зручного і швидкого використання;
- два незалежних один від одного світлодіода;
- окремі гладкі відбивачі;
- можливість комбінації далекобійної світла і бічного засвічення;
- оснащений індивідуальною системою управління;
- можливість миттєвої активації строб- і турбо режиму;
- оснащений інтелектуальною електронікою;
- захищений від перезарядження;
- малогабаритний;
- водонепроникний;
- виготовлений з високоміцного авіаційного алюмінію;
- загартоване скло з покриттям антивідблиску.

Ліхтар тактичний Fenix TK51 - потужний, легкий, надійний!

Характеристики:
Відбивач: гладкий.
Стробоскоп: є.
Яскравість 1800 люмен.
Кількість режимів яскравості: 16.
Термін служби двох світлодіодів Cree XM-L2 (U2): 50 000 годин.
Харчування: 3 х18650.
Довжина: 18,8 см.
Діаметр: 4,8 см.
Вага без батареї: 430 м
Дальність променя: 425 м.
Колір: чорний.


Виробник: Fenix (Китай).
Цей бренд вважається провідним в світі по виробництву світлодіодних ліхтарів і фар, що відрізняються ефективністю, високою надійністю і, разом з тим, витонченістю дизайну. Випускаються цим брендом ліхтарі, зроблені на основі інноваційних технологій. Сфера їх застосування широка - вони використовуються як в щоденному житті, так і в якості спортивного і армійського інвентарю.


Ліхтар тактичний Fenix TK51 купити по які завищеною вартістю 4 020 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Тактические фонари таких брендів, як наприклад: Fenix в каталозі Терра Спорт
Ліхтар тактичний Fenix TK51 Ліхтар тактичний Fenix TK51 - Фото №2 Ліхтар тактичний Fenix TK51 - Фото №3 Ліхтар тактичний Fenix TK51 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ліхтар тактичний Fenix TK51"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тактичні ліхтарі

Давно планували зайнятися фігурою? Ліхтар тактичний Fenix TK51 буде Вашим першим кроком. В « Тактичні ліхтарі » знайдеться все, що Вам знадобиться. Тактичні ліхтарі здивує Вас своєю якістю. Ліхтар тактичний Inova T3R-USB Rechargeable (234 Lm) , Ліхтар тактичний Inova T3R-USB Rechargeable (234 Lm) і Ліхтар тактичний Inova T3R-USB Rechargeable (234 Lm) від знаменитих світових виробників 1813 Ви зможете побачити в нашій категорії Тактичні ліхтарі . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Тактичні ліхтарі . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн