Ліхтар світлодіодний ручний Bailong BL-8023-XPE

КОД ТОВАРУ: 231400
  • Ліхтар світлодіодний ручний Bailong BL-8023-XPE
Ліхтар світлодіодний ручний Bailong BL-8023-XPE
Світлодіод: Cree XML (XML) T6; Світловий потік: 800 люмен; Дальність потоку: 800 метрів; Кількість режимів: 5; Режими: 100%, 75%, 50%, стробоскоп, SOS; Кнопка зверху на ліхтарі Фокусування (Zoom): є; Матеріал корпусу: анодований алюміній; Прорезиненная ручка: немає; Гумки ущільнювачів: є; Водонепроникність: є; Ударостійкість: є; Харчування: 18650 або 3 x AAA батарейки; Довжина ліхтарика: 155 мм; Діаметр лінзи: 32 мм; Діаметр корпусу: 27 мм; Вага: 100 г; Колір чорний; Комплектація: ліхтарик / акумулятор 18650 - 1шт / ЗУ 220V / ЗУ Автомобільне / Касета для 3-х AAA / подарункова коробка.
Bailong
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
325 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 43 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
BL-8023-XPE
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ліхтар Bailong Police BL-8023-XPE - універсальний ліхтар для туристів, рибалок, велосипедистів і всіх кому потрібен вірний помічник у побуті, на роботі і на відпочинку. Ліхтар має стильний дизайн, над'яскравих світлодіодом і компактними габаритами.

Вбудований в ньому сучасний світлодіод T6. Потужність світлового потоку в 1000 люменів, дальність світіння - 800 метрів. Ліхтар також може працювати в якості "пошукового маяка" - сторонній спостерігач зможе побачити промінь світла від спрямованого в небо ліхтаря в радіусі 800 метрів.

В якості джерела живлення ліхтаря виступає літій-іонний акумулятор 18650 або 3 батарейки типу AAA. У Вас є можливість змінювати ці джерела за потребою.
Зарядити ліхтар можна за допомогою зарядного пристрою від мережі 220 В, або ж від зарядного пристрою від прикурювача авто 12/24 Вт.

Корпус Bailong Police виготовлений за передовими технологіями з анодованого алюмінію. Ліхтар характеризується високою стійкістю до ударів, пило і вологозахистом. Ідеально підходить для використання в екстремальних умовах.


Особливості ліхтаря:
- ручний;
- автономне джерело живлення;
- корпус зі сплаву магнію і алюмінію;
- не боїться вологи;
- протиударний;
- прозорі лінзи;
- потужна LED підсвічування;
- функція Zoom;
- мерехтливий режим SOS;


Ліхтар налобний Zoom BL-6807 - забезпечить яскраве світло в будь-яких умовах!


Характеристики:
Світлодіод: Cree XML (XML) T6;
Світловий потік: 800 люмен;
Дальність потоку: 800 метрів;
Кількість режимів: 5;
Режими: 100%, 75%, 50%, стробоскоп, SOS;
Кнопка зверху на ліхтарі Фокусування (Zoom): є;
Матеріал корпусу: анодований алюміній;
Прорезиненная ручка: немає;
Гумки ущільнювачів: є;
Водонепроникність: є;
Ударостійкість: є;
Харчування: 18650 або 3 x AAA батарейки;
Довжина ліхтарика: 155 мм;
Діаметр лінзи: 32 мм;
Діаметр корпусу: 27 мм;
Вага: 100 г;
Колір: чорний;
Комплектація: ліхтарик / акумулятор 18650 - 1шт / ЗУ 220V / ЗУ Автомобільне / Касета для 3-х AAA / подарункова коробка.


Виробник: Bailong (Південна Корея).
Ліхтарі Bailong є недорогим аналогом знаменитих брендів FENIX, UltraFire, Lumintop. Незважаючи на свою набагато нижчу вартість, вони зберігають при цьому всі основні якісні характеристики: алюмінієвий анодований корпус, сверхяркие світлодіоди CREE американського виробництва, наявність ряду функцій, в тому числі і оптичний ZOOM. Застосування світлодіодів CREE робить ліхтарик особливо яскравим і економічним. Споживання електроенергії світлодіода CREE становить 1/10 звичайної лампи розжарювання, при цьому термін служби світлодіода досягає 100 тис.годин, що дозволяє все життя не міняти лампочку. Високоміцна оболонка зі сплаву магній-алюміній, тонко оброблена, тверда і міцна, мало деформується, і пройшла анодне оксидування поверхні (захист від корозії). Лінзи та лампове скло зроблені з імпортної PC матеріалу, володіють високою прозорістю і відбивною здатністю, міцні і жаростійкі.


Ліхтар світлодіодний ручний Bailong BL-8023-XPE купити за вигідною ціною 325 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Ручные фонари таких виробників, як наприклад: Bailong в магазині terrasport.ua
Ліхтар світлодіодний ручний Bailong BL-8023-XPE

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ліхтар світлодіодний ручний Bailong BL-8023-XPE"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ручні ліхтарі

Давно мрієте зайнятися спортом? Ліхтар світлодіодний ручний Bailong BL-8023-XPE буде Вашим першим кроком. В « Ручні ліхтарі » є все, що необхідно спортсмену. Ручні ліхтарі здивує Вас своєю якістю. Ліхтар ручний світлодіодний BL-777 , Ліхтар ручний світлодіодний BL-777 і Ліхтар ручний світлодіодний BL-777 від знаменитих світових виробників 1812 Ви знайдете в нашому розділі Ручні ліхтарі . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Ручні ліхтарі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн