Ліхтар ручний світлодіодний на магніті BL-002-25

КОД ТОВАРУ: 79683
  • Ліхтар ручний світлодіодний на магніті BL-002-25
Ліхтар ручний світлодіодний на магніті BL-002-25
Особливості ліхтаря: світлодіодний, на магніті, якісний матеріал корпусу, не деформується при падінні, просте перемикання режимів, світлодіоди підвищеної потужності, економія енергії, забезпечує яскравий білий світ, високий ресурс роботи світлодіодів, розрахований на тривале використання. Матеріал: метал, пластик. Світлодіод: 16 + 9 LED. Джерело живлення: батарейки 3хААА. Довжина: 25 см. Колір: синій. Комплектація: магніт (кріпиться на задній панелі ліхтарика).
Bailong
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
146 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 19 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
ручні
Яскравість
до 50 лм
Довжина
більше 200 мм
Спосіб зарядки
батарейки / акуумулятори
Матеріал корпусу
метал
Водонепроникність
немає
Удароміцність
да
АРТИКУЛ
BL-002-25
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ліхтар ручний світлодіодний на магніті BL-002-25 за рахунок високого ресурсу роботи світлодіодів розрахований на більш, ніж 10 років роботи. Корпус виконаний з якісного матеріалу (сплав магнію і алюмінію), що протистоїть деформацій і подряпин. Включення і перемикання режимів ліхтарика здійснюється простим натисканням кнопки.
Ліхтар ручний світлодіодний на магніті BL-002-25 дуже економний щодо споживання енергії, адже відомо, що світлові діоди використовують на 90% менше енергії, в порівнянні зі звичайними лампочками. Ліхтарик випромінює яскравий білий світ. Він відноситься до тих речей, які завжди необхідно мати під рукою.

Особливості ліхтаря:
- світлодіодний;
- на магніті;
- якісний матеріал корпусу;
- не деформується при падінні;
- просте перемикання режимів;
- світлодіоди підвищеної потужності;
- економія енергії;
- забезпечує яскравий білий світ;
- високий ресурс роботи світлодіодів;
- розрахований на тривале використання.

Ліхтар ручний світлодіодний на магніті BL-002-25 - відмінна якість, висока надійність!

Характеристики:

Матеріал: метал, пластик.
Світлодіод: 16 + 9 LED.
Джерело живлення: батарейки 3хААА.
Довжина: 25 см.
Колір: синій.
Комплектація: магніт (кріпиться на задній панелі ліхтарика).

Виробник: Bailong (Південна Корея).

Ліхтарі Bailong є недорогим аналогом знаменитих брендів FENIX, UltraFire, Lumintop. Незважаючи на свою набагато нижчу вартість, вони зберігають при цьому всі основні якісні характеристики: алюмінієвий анодований корпус, сверхяркие світлодіоди CREE американського виробництва, наявність ряду функцій, в тому числі і оптичний ZOOM. Застосування світлодіодів CREE робить ліхтарик особливо яскравим і економічним. Споживання електроенергії світлодіода CREE становить 1/10 звичайної лампи розжарювання, при цьому термін служби світлодіода досягає 100 тис.годин, що дозволяє все життя не міняти лампочку. Високоміцна оболонка зі сплаву магній-алюміній, тонко оброблена, тверда і міцна, мало деформується, і пройшла анодне оксидування поверхні (захист від корозії). Лінзи та лампове скло зроблені з імпортної PC матеріалу, володіють високою прозорістю і відбивною здатністю, міцні і жаростійкі.


Ліхтар ручний світлодіодний на магніті BL-002-25 купити по реально виправданою вартості 146 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Ручные фонари таких брендів, як наприклад: Bailong в інтернет каталозі Терраспорт
Ліхтар ручний світлодіодний на магніті BL-002-25

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ліхтар ручний світлодіодний на магніті BL-002-25"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ручні ліхтарі

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Ліхтар ручний світлодіодний на магніті BL-002-25 допоможе досягти мети. В « Ручні ліхтарі » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Ручні ліхтарі порадує Вас високою якістю. Ліхтар професійний Mactronic SlimBEAM (800 Lm) Magnetic USB Rechargeable (PWL0101) , Ліхтар професійний Mactronic SlimBEAM (800 Lm) Magnetic USB Rechargeable (PWL0101) і Ліхтар професійний Mactronic SlimBEAM (800 Lm) Magnetic USB Rechargeable (PWL0101) від кращих світових брендів 1812 Ви побачите в нашій категорії Ручні ліхтарі . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Ручні ліхтарі . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн