Ліхтар ручний кемпінговий (для машини) 4 в 1 BL-8007

КОД ТОВАРУ: 79690
  • Ліхтар ручний кемпінговий (для машини) 4 в 1 BL-8007
Ліхтар ручний кемпінговий (для машини) 4 в 1 BL-8007
Особливості ліхтаря: ручний, кемпінговий, харчування від розетки 220 В, вбудований акумулятор 1200mAh, зручна ручка, шнурок для перенесення, ергономічний, простий у використанні, два джерела світла, стійка конструкція, оснащений сонячними панелями. Джерело світла: 1 основний світлодіод + 8 маленьких. Чи включається / вимикається за допомогою кнопки. Харчування від розетки 220 В / від сонячного світла. Вбудований акумулятор 1200mAh. Матеріал корпусу: пластик.
Bailong
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
319 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 43 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
ручні
Яскравість
більше 300 лм
Довжина
151 - 200 мм
Спосіб зарядки
батарейки / акуумулятори
Матеріал корпусу
пластик
Водонепроникність
немає
Удароміцність
немає
АРТИКУЛ
BL-8007
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ліхтар ручний кемпінговий (для машини) 4 в 1 BL-8007 неодмінно стане в нагоді, як в повсякденному побуті, так і в дорозі або туристичному поході. Джерелом світла цього ліхтаря служать фронтальний діод і бічна панель на корпусі з 8-ю невеликими LED світлодіодами, що забезпечують досить потужний потік світла для проведення ремонту автомобіля в разі поломки, освітлення шляху перед собою і т.д. Цей ліхтар стане незамінним помічником на полюванні, в дачному господарстві, на пікніку.
Ліхтар ручний кемпінговий (для машини) 4 в 1 BL-8007 дуже простий у використанні, його вимикач розташований на зручній ручці. Ліхтар комплектується зручним шнурком для перенесення. Ліхтар стійко розміщується на рівних поверхнях завдяки спеціальній конструкції корпусу. Харчується він від вбудованого акумулятора ємністю 1200mAh. Зарядити його можна, включивши ліхтар в розетку 220 В або ж від сонячного світла, оскільки прилад оснащений сонячними панелями. Це дозволяє використовувати ліхтар тривалий час за містом і в інших місцях, позбавлених електрики.


Особливості ліхтаря:
- ручний;
- кемпінговий;
- живлення від розетки 220 В / від сонячного світла;
- вбудований акумулятор 1200mAh;
- зручна ручка;
- шнурок для перенесення;
- ергономічний;
- простий у використанні;
- два джерела світла;
- стійка конструкція;
- оснащений сонячними панелями.

Ліхтар ручний кемпінговий (для машини) 4 в 1 BL-8007 - забезпечить даний зручність в дорозі!

Характеристики:
Джерело світла: 1 основний світлодіод + 8 маленьких.
Чи включається / вимикається за допомогою кнопки.
Харчування від розетки
220 В / від сонячного світла.
Вбудований акумулятор 1200mAh.
Матеріал корпусу: пластик.
Довжина: 17,5 см.


Виробник: Bailong (Південна Корея).

Ліхтарі Bailong є недорогим аналогом знаменитих брендів FENIX, UltraFire, Lumintop. Незважаючи на свою набагато нижчу вартість, вони зберігають при цьому всі основні якісні характеристики: алюмінієвий анодований корпус, сверхяркие світлодіоди CREE американського виробництва, наявність ряду функцій, в тому числі і оптичний ZOOM. Застосування світлодіодів CREE робить ліхтарик особливо яскравим і економічним. Споживання електроенергії світлодіода CREE становить 1/10 звичайної лампи розжарювання, при цьому термін служби світлодіода досягає 100 тис.годин, що дозволяє все життя не міняти лампочку. Високоміцна оболонка зі сплаву магній-алюміній, тонко оброблена, тверда і міцна, мало деформується, і пройшла анодне оксидування поверхні (захист від корозії). Лінзи та лампове скло зроблені з імпортної PC матеріалу, володіють високою прозорістю і відбивною здатністю, міцні і жаростійкі.


Ліхтар ручний кемпінговий (для машини) 4 в 1 BL-8007 купити за вигідною ціною 319 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Ручные фонари таких виробників, як наприклад: Bailong в магазині terrasport.ua
Ліхтар ручний кемпінговий (для машини) 4 в 1 BL-8007

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ліхтар ручний кемпінговий (для машини) 4 в 1 BL-8007"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ручні ліхтарі

Давно мрієте зайнятися спортом? Ліхтар ручний кемпінговий (для машини) 4 в 1 BL-8007 буде Вашим першим кроком. В « Ручні ліхтарі » є все, що необхідно спортсмену. Ручні ліхтарі здивує Вас своєю якістю. Ліхтар ручний світлодіодний BL-777 , Ліхтар ручний світлодіодний BL-777 і Ліхтар ручний світлодіодний BL-777 від знаменитих світових виробників 1812 Ви знайдете в нашому розділі Ручні ліхтарі . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Ручні ліхтарі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн