Фляга з казанком 1л TY-4834-1 (камуфляж)

КОД ТОВАРУ: 109789
  • Фляга з казанком 1л TY-4834-1 (камуфляж)
Фляга з казанком 1л TY-4834-1 (камуфляж)
Комплект: фляга, котелок. Матеріал фляги: пластик. Матеріал казанка: алюміній. Обсяг фляги: 1 л. Додатково: брезентовий чохол. Забарвлення чохла: камуфляж.
Zelart
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
344 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 46 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Камуфляжний
АРТИКУЛ
TY-4834-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фляга з казанком V-1л в чохлі TY-4834-1 стане в нагоді вам в будь-яких похідних умовах. Фляга зроблена з міцного пластику і поміщена в брезентовий камуфляжний чохол, який легко знімається і надівається за допомогою двох кнопок. В чохлі передбачений невеликий кишеньку на липучці для різних дрібниць. У комплект з флягою входить алюмінієвий казанок, необхідність якого в похідних умовах безсумнівна. Казанок має двома ручками для зручного утримування.
Фляга з казанком V-1л в чохлі TY-4834-1 забезпечить вам самий елементарний комфорт в будь-яких похідних умовах. Невелика вага фляги і котла дозволяють без праці транспортувати їх в рюкзаку. Комплект: фляга, котелок. Матеріал фляги: пластик. Матеріал казанка: алюміній. Обсяг фляги: 1 л. Додатково: брезентовий чохол. Забарвлення чохла: камуфляж.

Особливості комплекту:
- фляга з казанком;
- фляга виконана з пластика;
- міцно кришка, що закручується;
- наявність розстібається чохла для фляги;
- алюмінієвий казанок із зручними ручками;
- малогабаритний, легкий.

Фляга з казанком V-1л в чохлі TY-4834-1 - незамінна в похідних умовах!

Характеристики:
Комплект: фляга, котелок.
Матеріал фляги: пластик.
Матеріал казанка: алюміній.
Обсяг фляги: 1 л.
Додатково: брезентовий чохол.
Забарвлення чохла: камуфляж.

Виробник: Zelart (Китай).

Zelart - виробник, що випускає досить широкий спектр спортивних і туристичних товарів, чиє якість і вартість відповідають вимогам великої кількості споживачів у багатьох країнах.


Фляга з казанком 1л TY-4834-1 (камуфляж) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 344 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Фляги таких торгових марок, як наприклад: Zelart в онлайн каталозі Терра Спорт
Фляга з казанком 1л TY-4834-1 (камуфляж)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Фляга з казанком 1л TY-4834-1 (камуфляж)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Фляги

Давно планували зайнятися фігурою? Фляга з казанком 1л TY-4834-1 (камуфляж) допоможе на шляху до мети. В « Фляги » є все, що необхідно спортсмену. Фляги обрадує Вас високою якістю. Фляга для води Cascade Designs SoftBottle 1 л Cl Cap синя , Фляга для води Cascade Designs SoftBottle 1 л Cl Cap синя і Фляга для води Cascade Designs SoftBottle 1 л Cl Cap синя від топових світових брендів 1090 Ви зможете побачити в нашій лінійці Фляги . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Фляги . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн