Фляга класична Stanley 0,236 л темно-синя

КОД ТОВАРУ: 79056
  • Фляга класична Stanley 0,236 л темно-синя
Фляга класична Stanley 0,236 л темно-синя
Особливості фляги: виконана з якісної харчової сталі, зручна кришка, плоска, компактна, завжди під рукою, ретро-дизайн, широке горлечко, легко чиститься, на корпусі фірмова маркування Stanley, відмінний подарунок. Матеріал: нержавіюча сталь. Розмір: 16,6х7,7х3,2 см. Об'єм: 230 мл. Вага: 0,18 кг. Колір: темно-синій.
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
897 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 120 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
4823082708635
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фляга класична Stanley 0,236 л темно-синя зроблена в стилі ретро, має класичний вид справжньою фляги. Ця плоска фляга з герметичною кришечкою поміститься в будь-якій кишені рюкзака або сумки. Вона зроблена з якісної нержавіючої сталі, стійкої до корозії і подряпин. Напої, що зберігаються, в цій флязі не купують будь-яких сторонніх смаків або ароматів.


Фляга класична Stanley 0,236 л темно-синя дуже легко заповнюється і так же легко чиститься, завдяки досить широкому шийки. Така фляга стані прекрасним подарунком, тим більше, що на ній можна зробити пам'ятну гравіювання. На корпусі фляги нанесена фірмова маркування Stanley.


Особливості фляги:
- виконана з якісної харчової сталі;
- зручна кришка;
- плоска;
- компактна;
- завжди під рукою;
- ретро-дизайн;
- широке горлечко
- легко чиститься;
- на корпусі фірмова маркування Stanley;
- відмінний подарунок.

Фляга класична Stanley 0,236 л темно-синя - практична, компактна, міцна!

Характеристики:
Матеріал: нержавіюча сталь.
Розмір: 16,6х7,7х3,2 см.
Обсяг: 230 мл.
Вага: 0,18 кг.
Колір: темно-синій.


Виробник: Stanley (США).

Продукція Stanley відповідає найвищим купівельним вимогам. З моменту свого заснування в 1843 році і по теперішній час компанія слід спочатку встановленому стандарту якості своєї продукції. З 1913 року, торгова марка Stanley виробляє міцні та надійні термоси. Рухаючись з покоління в покоління, термос Stanley став іконою і легендою серед термосів. Він падав з висоти 4000 футів, по ньому проїжджав трактор, термос навіть зупиняв кулю. Зараз термоси Stanley, які зробили революцію в індустрії термоізоляційної посуду, продовжують удосконалюватися завдяки інноваційним підходам до розробки нових моделей.


Фляга класична Stanley 0,236 л темно-синя купити за вигідною ціною 897 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Фляги таких торгових марок, як наприклад: в електронному каталозі Терраспорт
Фляга класична Stanley 0,236 л темно-синя

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Фляга класична Stanley 0,236 л темно-синя"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Фляги

Давно мрієте зайнятися спортом? Фляга класична Stanley 0,236 л темно-синя буде Вашим першим кроком. В « Фляги » є все, що необхідно спортсмену. Фляги здивує Вас своєю якістю. Фляга для води Cascade Designs SoftBottle 1 л PP Cap сіра , Фляга для води Cascade Designs SoftBottle 1 л PP Cap сіра і Фляга для води Cascade Designs SoftBottle 1 л PP Cap сіра від знаменитих світових виробників 1090 Ви знайдете в нашому розділі Фляги . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Фляги . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн