Фляга велосипедна Fabric Cageless, 600 мл (BOT-39-75)

КОД ТОВАРУ: 362207
  • Фляга велосипедна Fabric Cageless, 600 мл (BOT-39-75)
Фляга велосипедна Fabric Cageless, 600 мл (BOT-39-75)
Фляга виконана мінімалістичному стилі, тому підходить під будь-який велосипед. Дизайн продуманий до дрібниць: спеціальна форма забезпечує зручне розташування в руці, а завдяки рельєфній поверхні фляга не ковзає, що дуже важливо, коли ви п'єте воду під час їзди. Виготовлений з харчового пластику, що не містить Бісфенол-А (BPA-free). Це гарантія того, що фляга не виділяє небезпечних речовин і безпечна для здоров'я. Після використання рекомендується промивати і ретельно сушити флягу. Фляга кріпиться до рами за допомогою спеціальних болтів, тому класичний флягодержателя не потрібен. Таке рішення дозволяє заощадити вагу і зберегти раму більш аеродинамічної. Запас води у велосипедиста повинен бути завжди, незалежно від тривалості поїздки, тому фляга - необхідна річ в арсеналі кожного райдера. Особливості Обсяг: 600 мл. Нескользящая поверхню. Надійний клапан. Не містить BPA.
Fabric
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Бежевий
АРТИКУЛ
BOT-39-75
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фляга виконана мінімалістичному стилі, тому підходить під будь-який велосипед. Дизайн продуманий до дрібниць: спеціальна форма забезпечує зручне розташування в руці, а завдяки рельєфній поверхні фляга не ковзає, що дуже важливо, коли ви п'єте воду під час їзди. Виготовлений з харчового пластику, що не містить Бісфенол-А (BPA-free). Це гарантія того, що фляга не виділяє небезпечних речовин і безпечна для здоров'я. Після використання рекомендується промивати і ретельно сушити флягу. Фляга кріпиться до рами за допомогою спеціальних болтів, тому класичний флягодержателя не потрібен. Таке рішення дозволяє заощадити вагу і зберегти раму більш аеродинамічної. Запас води у велосипедиста повинен бути завжди, незалежно від тривалості поїздки, тому фляга - необхідна річ в арсеналі кожного райдера.


Характеристики:

  • Обсяг: 600 мл;
  • Нескользящая поверхню;
  • Надійний клапан;
  • Не містить BPA.

Виробник: Fabric (Тайвань)




Фляга велосипедна Fabric Cageless, 600 мл (BOT-39-75) купити за вигідною ціною 0 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Фляги и флягодержатели таких торгових марок, як наприклад: Fabric в онлайн магазині Терра Спорт
Фляга велосипедна Fabric Cageless, 600 мл (BOT-39-75)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Фляга велосипедна Fabric Cageless, 600 мл (BOT-39-75)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Фляга велосипедна Fabric Cageless, 600 мл (BOT-39-75) буде Вашим першим кроком. В « Фляги і флягодержателя » є все, що необхідно спортсмену. Фляги і флягодержателя здивує Вас своєю якістю. Фляга велосипедна Green Cycle Dot зелена, 600 мл (BOT-10-70) , Фляга велосипедна Green Cycle Dot зелена, 600 мл (BOT-10-70) і Фляга велосипедна Green Cycle Dot зелена, 600 мл (BOT-10-70) від знаменитих світових виробників 6333 Ви знайдете в нашому розділі Фляги і флягодержателя . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Фляги і флягодержателя . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн