Батончик протеїновий Nutrend Flap Jack 100 г (абрикос + пекан в йогурті)

КОД ТОВАРУ: 115586
  • Батончик протеїновий Nutrend Flap Jack 100 г (абрикос + пекан в йогурті)
Батончик протеїновий Nutrend Flap Jack 100 г (абрикос + пекан в йогурті)
Енергетична цінність: 1 763 кДж / 421 ккал; Білки: 5,3 г; Вуглеводи: 57,4 г; з них цукру: 23,8 г; Жири: 17,5 г; з них насичених жирних кислот: 10,2 г; Клітковина: 6,8 г; Сіль: 0,113 г; Вага батончика: 100 г. Особливості: батончик зернового типу; натуральний продукт; чудовий смак; високий вміст клітковини; відсутні промислові жири.
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
45 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 6 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Батончики
АРТИКУЛ
1781-NUT
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Батончик протеїновий Nutrend Flap Jack 100 г (абрикос + пекан в йогурті)   - це енергетичний протеїновий батончик, дуже корисний для здоров'я. Не містить консервантів і промислових сценарий жирів. В основу входять вівсяні пластівці в молочному або темному шоколаді з горішками, а також з йогуртовій глазур'ю. Відмінно підійдуть для перекусу в будь-який час дня для поповнення запасів білка в організмі, для відновлення пості тренувань і для поповнення запасів енергії.

Абрикос + пекан в йогурті: вівсяні пластівці 33%, глюкозно-фруктозний сироп, йогуртовое покриття 15% (цукор, рослинні масла (пальмоядровое, пальмова, ши), сухе знежирене молоко, молочна сироватка і йогурт, емульгатор соєвий лецитин, регулятор кислотності лимонна кислота , ароматизатор, сіль), глюкозний сироп, крем зі смаком ванілі (цукор, масла пальмова і ши, суха сироватка, молоко, емульгатор соєвий лецитин, ароматизатор. барвник екстракт червоного перцю), рослинне масло (пальмоядровое, пальмова, ши), курага 4 % (абрикоси, рисове борошно), пекан 4%, гуміарабік, підсолоджений згущене незбиране молоко (молоко, цукор), зволожувач гліцерин, емульгатор ріпаковий лецитин, натуральний ароматизатор, натуральний антиоксидант екстракт материнки звичайної, антиоксидант суміш натуральних токоферолів.

Продукт містить алергени: глютен, молоко, пекан, сою. Може містити сліди горіхів, арахісу і кунжуту.

особливості:

- батончик зернового типу;

- натуральний продукт;

- чудовий смак;

- високий вміст клітковини;

- відсутні промислові жири.

Батончик протеїновий Nutrend Flap Jack 100 г - це найкраще джерело білка і вуглеводів для тих, хто інтенсивно займається спортом!

Харчова цінність 1 батончика 100 г:

Енергетична цінність: 1763 кДж / 421 ккал;

Білки: 5,3 г;

Вуглеводи: 57,4 г;

з них цукру: 23,8 г;

Жири: 17,5 г;

з них насичених жирних кислот: 10,2 г;

Клітковина: 6,8 г;

Сіль: 0,113 г;

Вага батончика: 100 г.

Виробник: Nutrend (Чехія).

Nutrend - це чеська компанія, яка спеціалізується на виробництві дієтичного харчування і харчових спортивних добавках. Вся продукція сертифікована і схвалена в Україні, Чехії та інших країнах.


Батончик протеїновий Nutrend Flap Jack 100 г (абрикос + пекан в йогурті) купити за вигідною ціною 45 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спортивные батончики таких торгових марок, як наприклад: Nutrend в електронному каталозі Терраспорт
Батончик протеїновий Nutrend Flap Jack 100 г (абрикос + пекан в йогурті)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Батончик протеїновий Nutrend Flap Jack 100 г (абрикос + пекан в йогурті)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні батончики

Давно мрієте зайнятися спортом? Батончик протеїновий Nutrend Flap Jack 100 г (абрикос + пекан в йогурті) буде Вашим першим кроком. В « Спортивні батончики » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні батончики здивує Вас своєю якістю. Батончики Power Pro Power pro Кара bar, 20x20 г (2022-09-0060) , Батончики Power Pro Power pro Кара bar, 20x20 г (2022-09-0060) і Батончики Power Pro Power pro Кара bar, 20x20 г (2022-09-0060) від знаменитих світових виробників 502 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні батончики . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні батончики . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн