Рукавички водонепроникні / вогнетривкі Dexshell Flame Retardant Gloves

КОД ТОВАРУ: 126145
  • Рукавички водонепроникні / вогнетривкі Dexshell Flame Retardant Gloves
  • Рукавички водонепроникні / вогнетривкі Dexshell Flame Retardant Gloves - Фото №2
Рукавички водонепроникні / вогнетривкі Dexshell Flame Retardant Gloves
Тип рукавичок: водонепроникні / вогнетривкі. Сезон: весна, осінь. Тришарова структура: Зовнішній шар: 82% пара-арамід (кевлар), 10% еластик, 8% еластан. Середній шар: мембрана Porelle (UK). Внутрішній шар: 91% бавовни, 9% еластика. Температура прання: 40 С. Розмір: L, M, S, XL.
Dexshell
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
900 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 120 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL
Призначення
Тактичні
АРТИКУЛ
DG438
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички водонепроникні / вогнетривкі Dexshell Flame Retardant Gloves мають підвищену міцність, ніж забезпечують користувачеві високу ступінь захисту від механічних пошкоджень. Настільки високий рівень міцності можливий завдяки зовнішньому шару матеріалу, виготовленого на 82% з пара-арамида подібного кевлару. Це полімерне волокно, що відрізняється високою міцністю не тільки на розрив, але і до стирання. До того ж, воно здатне витримувати вплив високих температур. Решта частки в складі зовнішнього шару доводиться на еластичні добавки (10% еластика і ще 8% еластану), які роблять рукавички більш зручними і дозволяють їм добре облягати руку. Експлуатаційні властивості рукавичок, що включають захист від порізів і опіків, відповідають стандартам EN407 і EN388. Рукавички водонепроникні / вогнетривкі Dexshell Flame Retardant Gloves пошиті з тканини з тришарової структурою. Внутрішній шар виготовлений з 91% бавовни, 9% еластика, середній шар являє собою водонепроникну дихаючу мембрану Porelle (UK), і зовнішній шар пошитий з матеріалу, до складу якого входять: 82% пара-арамід (кевлар), 10% еластик, 8 % еластан. Прати рукавиці необхідно вручну в прохолодній воді (не більше 40 ° C). Спочатку необхідно висушити їх вивернутими навиворіт, а потім - з лицьового боку в вертикальному положенні на відкритому повітрі. Щоб рукавички не розшарувалися - забороняється сушити їх праскою, на батареях або біля багаття.

Особливості рукавичок:
- водонепроникні / вогнетривкі;
- відповідають стандартам EN407 і EN388;
- теплі / комфортні;
- тришарова структура тканини;
- високий вміст мериносової вовни;
- захист від порізів;
- повноцінна вентиляція;
- дуже комфортні для рук;
- безшовний пошиття;
- анатомічний крій;
- щільно облягають руки;
- нескользящие вставки на долонях;
- стираються вручну при температурі не вище 40 С;
- спортивний дизайн;
- висока якість пошиття;
- надійний захист від холоду і вітру.

характеристики:
Тип рукавичок: водонепроникні / вогнетривкі;
Сезон: весна, осінь;
Тришарова структура:
Зовнішній шар: 82% пара-арамід (кевлар), 10% еластик, 8% еластан;
Середній шар: мембрана Porelle (UK);
Внутрішній шар: 91% бавовни, 9% еластика;
Температура прання: 40 С;
Розмір: L, M, S, XL.


Виробник: Dexshell (Китай).
Dexshell - відомий виробник водонепроникного одягу для спорту, професійної діяльності, відпочинку на природі та щоденного використання. Саме під цим брендом такий одяг вперше стала доступною професійним спортсменам і працівникам галузей з підвищеними вимогами до безпеки. Тришарова структура одягу, пошитого за найсучаснішими технологіями, робить її водонепроникною і комфортною в різних екстремальних умовах. Висока якість, надійність, відмінний спортивний дизайн продукції, що випускається Dexshell продукції дозволили їй завоювати хороші позиції на європейському ринку.


Рукавички водонепроникні / вогнетривкі Dexshell Flame Retardant Gloves купити за вигідною ціною 900 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спортивные перчатки и накладки таких торгових марок, як наприклад: Dexshell в інтернет-магазині Терраспорт
Рукавички водонепроникні / вогнетривкі Dexshell Flame Retardant Gloves Рукавички водонепроникні / вогнетривкі Dexshell Flame Retardant Gloves - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички водонепроникні / вогнетривкі Dexshell Flame Retardant Gloves"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рукавички і накладки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рукавички водонепроникні / вогнетривкі Dexshell Flame Retardant Gloves буде Вашим першим кроком. В « Спортивні рукавички і накладки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні рукавички і накладки здивує Вас своєю якістю. Рукавички спортивні BC-120 , Рукавички спортивні BC-120 і Рукавички спортивні BC-120 від знаменитих світових виробників 3856 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні рукавички і накладки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні рукавички і накладки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн