Еспандер трубчастий Fitness Tube Sveltus - strong

КОД ТОВАРУ: 76949
  • Еспандер трубчастий Fitness Tube Sveltus - strong
  • Еспандер трубчастий Fitness Tube Sveltus - strong - Фото №2
Еспандер трубчастий Fitness Tube Sveltus - strong
Трубчастий еспандер Fitness Tube Sveltus сильного рівня опору виготовлений з латексу, що забезпечує його високу стійкість до розривів при розтягуванні. Механізм регулювання довжини еспандера істотно розширює можливості по його застосуванню для силових і циклічних тренувань. Ручки еспандера Fitness Tube зроблені з гуми, що забезпечує їх впевнену фіксацію в руці.
Sveltus
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
214 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 29 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
3902
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Трубчастий еспандер Fitness Tube Sveltus сильного рівня опору виготовлений з латексу, що забезпечує його високу стійкість до розривів при розтягуванні.

Механізм регулювання довжини еспандера істотно розширює можливості по його застосуванню для силових і циклічних тренувань. Ручки еспандера Fitness Tube зроблені з гуми, що забезпечує їх впевнену фіксацію в руці.

Трубчастий еспандер Fitness Tube Sveltus допомагає розвивати і зміцнювати м'язи рук, ніг, тулуба не збільшуючи при цьому обсягу, що дозволяє скорегувати поставу і домогтися витонченої фігури. У згорнутому стані займає мінімум місця.

Характеристики:
Матеріали:
латекс, гума.
Рівень опору: сильний (strong).
Довжина: 130 см.

Виробник: Sveltus (Франція).
Французька компанія Sveltus вже 20 років на європейському ринку фітнес обладнання. Як розробник і виробник товарів для фітнесу, Sveltus щорічно випускає інноваційні продукти, що не мають аналогів. Сьогодні товари для фітнесу Sveltus з успіхом продаються по всьому світу, включаючи найбільші роздрібні мережі Carrefour (друга за величиною в світі після Wal-Mart), Decathlon (спеціалізована торговельна мережа спортивних товарів) і Intersport (найбільша спортивна мережа в світі: більше 4800 магазинів) .


Еспандер трубчастий Fitness Tube Sveltus - strong підібрати і замовити по які завищеною вартістю 214 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Многофункциональные эспандеры таких торгових марок, як наприклад: Sveltus в онлайн каталозі Терра Спорт
Еспандер трубчастий Fitness Tube Sveltus - strong Еспандер трубчастий Fitness Tube Sveltus - strong - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер трубчастий Fitness Tube Sveltus - strong"

Коментар: Качественный эспандер,но только это не STRONG,а MEDIUM т.к STRONGa в природе не существует,а с синей трубкой - это как раз LIGHT,а не MEDIUM )) разница между ними в нагрузке всего 1 килограмм , вот так вот 8) http://www.sveltus.fr/fr/entrees-directes/elastiques/fitness-tube.html
01 Июля 2014
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Павел
Качественный эспандер,но только это не STRONG,а MEDIUM т.к STRONGa в природе не существует,а с синей трубкой - это как раз LIGHT,а не MEDIUM )) разница между ними в нагрузке всего 1 килограмм , вот так вот 8) http://www.sveltus.fr/fr/entrees-directes/elastiques/fitness-tube.html
01 Июля 2014
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно планували зайнятися фігурою? Еспандер трубчастий Fitness Tube Sveltus - strong допоможе на шляху до мети. В « Багатофункціональні еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Багатофункціональні еспандери обрадує Вас високою якістю. Еспандер-метелик Springos (FA0118) , Еспандер-метелик Springos (FA0118) і Еспандер-метелик Springos (FA0118) від топових світових брендів 2733 Ви зможете побачити в нашій лінійці Багатофункціональні еспандери . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Багатофункціональні еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн