Фітбол Stein, 75 см

КОД ТОВАРУ: 401946
  • Фітбол Stein, 75 см
Фітбол Stein, 75 см
Фітбол Stein 75 см з системою антіразрив - універсальний тренажер для всіх груп м'язів, призначений для занять фітнесом, аеробікою, лікувальною гімнастикою, фізкультурою для реабілітації. Розвиває гнучкість, відчуття рівноваги, виправляє поставу, знімає відчуття втоми і напруги. Фітбол показаний людям з варикозним розширенням вен, використовується для підготовки вагітних жінок до пологів, знімає навантаження хребта і суглобів. Заняття на м'ячі також допомагають схуднути, розвивають і зміцнюють м'язи спини, преса, ніг, сідниць і рук. Надувний, виконаний з ПВХ підвищеної міцності з вмістом силікону - антивибухові система; Чи не комплектується насосом; Масажну дію - в т.ч. при призначенні лікувального або відновного масажу для новонароджених.
Stein
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
535 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 71 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Антирозрив (ABS)
Є
Комплектація
Тільки м'яч
АРТИКУЛ
LGB-1502-75
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фітбол Stein 75 см з системою антіразрив - універсальний тренажер для всіх груп м'язів, призначений для занять фітнесом, аеробікою, лікувальною гімнастикою, фізкультурою для реабілітації. Розвиває гнучкість, відчуття рівноваги, виправляє поставу, знімає відчуття втоми і напруги.

Фітбол показаний людям з варикозним розширенням вен, використовується для підготовки вагітних жінок до пологів, знімає навантаження хребта і суглобів. Заняття на м'ячі також допомагають схуднути, розвивають і зміцнюють м'язи спини, преса, ніг, сідниць і рук.

  • Надувний, виконаний з ПВХ підвищеної міцності з вмістом силікону - антивибухові система;
  • Чи не комплектується насосом;
  • Масажну дію - в т.ч. при призначенні лікувального або відновного масажу для новонароджених.


Виробник: Stein (Чехія)


    Фітбол Stein, 75 см купити за вигідною ціною 535 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Мячи для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Stein в електронному каталозі Терраспорт
    Фітбол Stein, 75 см

    ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Фітбол Stein, 75 см"

    На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
    Відмінний
    Додати відгук
    ВІДГУКИ0
    НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

    СХОЖІ

    ВСІ М'ячі для фітнесу

    Давно мрієте зайнятися спортом? Фітбол Stein, 75 см буде Вашим першим кроком. В « М'ячі для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. М'ячі для фітнесу здивує Вас своєю якістю. М'яч для фітнесу (фітбол) 65 см Reebok сірий , М'яч для фітнесу (фітбол) 65 см Reebok сірий і М'яч для фітнесу (фітбол) 65 см Reebok сірий від знаменитих світових виробників 95 Ви знайдете в нашому розділі М'ячі для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів М'ячі для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
    • 096 585-73-33
    • 067 501-06-06
    АКЦІЇ!
    ПОКУПЦЮ
    • Контакти
    • Способи доставки замовлення
    • Способи оплати замовлення
    • Дізнатися статус замовлення
    • Про компанію
    • Наші клієнти
    • Наші бренди
    0
    0 грн