М'яч для фітнесу (фітбол) 55 см Landfit Fitness Ball з насосом

КОД ТОВАРУ: 116600
  • М'яч для фітнесу (фітбол) 55 см Landfit Fitness Ball з насосом
М'яч для фітнесу (фітбол) 55 см Landfit Fitness Ball з насосом
Матеріал: полівінілхлорид високоміцний. Діаметр: 55 см. Колір: червоний. Особливості: легкість і міцність, опрацьовує всі групи м'язів, виправляє поставу, дарує релакс і знімає стрес.
Landfit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
303 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 40 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Розмір
55 см
Комплектація
З насосом
АРТИКУЛ
Fitness Ball 55cm
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фітбол для фітнесу Landfit Fitness Ball 55cm стане вам справжнім помічником в боротьбі за стрункість і красиве тіло. Фахівці розробили безліч комплексів і вправ з цим снарядом. Він позбавить вас від дискомфорту в спині, розслабить мускулатуру, допоможе налагодити метаболізм і поліпшити кровообіг. За допомогою фітболу можна заспокоїти плаче дитя, яка страждає від кольок. Всього лише потрібно покласти немовля животиком на м'яч, ритмічно похитуючи його. Він чудово підійде для оздоровлення підлітків, які страждають порушенням постави. Надасть розслаблюючий вплив на породіль та допоможе в підготовці до пологів вагітним жінкам. Яскравий і міцний м'яч з гладкою поверхнею буде справжньою окрасою для вас часом занять. У комплект до м'яча надається насос, яким в лічені хвилини його можна надути.


особливості:

- неймовірно легкий і міцний;

- в процесі занять опрацьовуються всі групи м'язів;

- виправляє поставу;

- дарує релакс і знімає стрес.


Характеристики:

Матеріал: полівінілхлорид високоміцний;

Діаметр: 55 см;

Колір: червоний.


Виробник: Landfit

Товари для спорту бренду Landfit знайшли широкий попит серед спортсменів-початківців і професіоналів найвищого рівня, так як відповідають всім запитам за якістю, мають доступністю в ціні для споживача.


М'яч для фітнесу (фітбол) 55 см Landfit Fitness Ball з насосом купити за вигідною ціною 303 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Мячи для фитнеса таких виробників, як наприклад: Landfit в магазині terrasport.ua
М'яч для фітнесу (фітбол) 55 см Landfit Fitness Ball з насосом

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч для фітнесу (фітбол) 55 см Landfit Fitness Ball з насосом"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ М'ячі для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? М'яч для фітнесу (фітбол) 55 см Landfit Fitness Ball з насосом буде Вашим першим кроком. В « М'ячі для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. М'ячі для фітнесу здивує Вас своєю якістю. Мяч для пилатеса Cornix MiniGYMball Pink, 22 см (XR-0228) , Мяч для пилатеса Cornix MiniGYMball Pink, 22 см (XR-0228) і Мяч для пилатеса Cornix MiniGYMball Pink, 22 см (XR-0228) від знаменитих світових виробників 95 Ви знайдете в нашому розділі М'ячі для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів М'ячі для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн