Фішки для розмітки поля Soccer З-4345 50 шт

КОД ТОВАРУ: 131800
  • Фішки для розмітки поля Soccer З-4345 50 шт
Фішки для розмітки поля Soccer З-4345 50 шт
Тип: фішки спортивні. Матеріал: пластик. Матеріал підставки: метал. Діаметр: 20 см. Вага: 34 гр. Кількість: 50 шт. Упаковка: поліетилен. Колір: в асортименті. Особливості фішки: є спортивним інвентарем; тренує правильну траєкторію руху; виконані з високоякісного пластику; яскраві, насичені кольори; м'який матеріал; висока зносостійкість.
Soccer
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
497 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 66 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
20 см
АРТИКУЛ
C-4345
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фішки для розмітки поля на підставці Soccer З-4345 50 шт надають можливість для тренування якісної траєкторії, почуття кордону, коригування рухів з поворотами. Завдяки спеціальній підставці, зберігання і транспортування даного інвентарю систематизується і спрощується. Завдяки м'якості матеріалу не травмуються м'які тканини при випадковому падінні на самі фішки.

Особливості фішки:
- є спортивним інвентарем;
- тренує правильну траєкторію руху;
- виконані з високоякісного пластику;
- яскраві, насичені кольори;
- м'який матеріал;
- висока зносостійкість.

Характеристики:
Тип: фішки спортивні;
Матеріал: пластик;
Матеріал підставки: метал;
Діаметр: 20 см;
Вага: 34 гр;
Кількість: 50 шт;
Упаковка: поліетилен;
Колір: в асортименті.

Виробник: Soccer (США).
Бренд є виробником товарів, які використовуються в футболі. Компанія протягом довгих років є одним з визнаних лідерів у створенні футбольної форми і аксесуарів для даного виду спорту. Одним з найбільш відомих спортсменів, які мають цю торгову марку, є зірка футболу - Роналду.


Фішки для розмітки поля Soccer З-4345 50 шт купити за вигідною ціною 497 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Спортивные фишки и ограничители таких виробників, як наприклад: Soccer в магазині terrasport.ua
Фішки для розмітки поля Soccer З-4345 50 шт

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Фішки для розмітки поля Soccer З-4345 50 шт"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні фішки і обмежувачі

Давно мрієте зайнятися спортом? Фішки для розмітки поля Soccer З-4345 50 шт буде Вашим першим кроком. В « Спортивні фішки і обмежувачі » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні фішки і обмежувачі здивує Вас своєю якістю. Конус тренировочный SNS оранжевый, 18 см (13026) , Конус тренировочный SNS оранжевый, 18 см (13026) і Конус тренировочный SNS оранжевый, 18 см (13026) від знаменитих світових виробників 6809 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні фішки і обмежувачі . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Спортивні фішки і обмежувачі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн