Супорт кисті Live UP Wrist Support сірий (1 шт)

КОД ТОВАРУ: 127048
  • Супорт кисті Live UP Wrist Support сірий (1 шт)
Супорт кисті Live UP Wrist Support сірий (1 шт)
Тип: супорт. Вид: для зап'ястя. Матеріал: нейлон. Розмір: S - M, L - XL. Сірий колір. Гарантія: 1 рік. Особливості супорта: фіксує м'язи і м'які тканини; зменшує вібраційний ефект, зігріває; застосовується в реабілітаційній практиці; не сповзає з руки.
Live Up
КУПИТИ
ЦІНА:
192 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 26 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
SM, L-XL
Тип супорта
Для кисті
АРТИКУЛ
LS5672
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Супорт кисті Live UP Wrist Support сірий   застосовується в тих видах спорту, в яких максимально працюють кисті рук, зокрема велоспорт, теніс, баскетбол, важка атлетика і так далі. Даний аксесуар підтягує м'які тканини і фіксує м'язи, зменшуючи вібраційний ефект під час тренувань або змагань, перешкоджає отриманню розтягувань. Представлена модель допомагає ефективно зігріти м'язи і зменшити втому. Застосовується в реабілітаційній практиці. Супорт виконаний у вигляді широкої безшовної стрічки з фіксуючою застібкою-липучкою.

Особливості супорта:

  - фіксує м'язи і м'які тканини;

  - зменшує вібраційний ефект, зігріває;

  - застосовується в реабілітаційній практиці;

  - не сповзає з руки.


Характеристики:

  Тип: супорт;

  Вид: для зап'ястя;

  Матеріал: нейлон;

  Розмір: S - M (13-18 см), L - XL;

  Колір: сірий;

  Гарантія: 1 рік.


Виробник: Live UP (Китай).

Бренд орієнтується на випуск якісних спортивних снарядів, що застосовуються в фітнес тренуваннях, заняттях йогою і в інших спортивних дисциплінах. Також Live UP виробляє всілякі тренажери, які використовуються в професійних залах і домашніх умовах.


Супорт кисті Live UP Wrist Support сірий (1 шт) купити за вигідною ціною 192 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спортивные суппорты таких торгових марок, як наприклад: Live Up в онлайн каталозі Терра Спорт
Супорт кисті Live UP Wrist Support сірий (1 шт)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Супорт кисті Live UP Wrist Support сірий (1 шт)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні супорти

Давно мрієте зайнятися спортом? Супорт кисті Live UP Wrist Support сірий (1 шт) буде Вашим першим кроком. В « Спортивні супорти » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні супорти здивує Вас своєю якістю. Супорт ліктя неопреновий Asics BC-605 (1 шт) , Супорт ліктя неопреновий Asics BC-605 (1 шт) і Супорт ліктя неопреновий Asics BC-605 (1 шт) від знаменитих світових виробників 169 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні супорти . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні супорти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн