Окуляри для альпінізму AVK Fierezza

КОД ТОВАРУ: 129760
  • Окуляри для альпінізму AVK Fierezza
Окуляри для альпінізму AVK Fierezza
матеріал: TR-90, полікарбонат і пластик з шкіряними вставками. Розмір: універсальні. Колір: чорні. Особливості: Матові лінзи з високим рівнем захисту від УФ-променів. Шкіряні вставки для захисту очей. Четверта категорія фільтрів в лінзі. М'які носоупори. Можливість регулювати розмір очок.
AVK
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
495 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 66 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
Fierezza
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Окуляри для альпінізму Fierezza AVK - необхідний аксесуар для всіх любителів гір, оскільки яскраве світло і потрапляння УФ-променів на високій висоті здатне засліпити і зіпсувати зір. Але з такими очками сходження буде комфортним. Окуляри легкі, з м'якими носоупорамі, тому їх можна носити довго. Лінза темно-сірого кольору, що володіє anti - fog покриттям, що дозволяє розглянути дорогу в тумані.

 

особливості:

·          Матові лінзи з високим рівнем захисту від УФ-променів;

·          Шкіряні вставки для захисту очей;

·          Четверта категорія фільтрів в лінзі;

·          М'які носоупори;

·          Можливість регулювати розмір очок.

Характеристики:

  матеріал: TR-90, полікарбонат і пластик;

  Розмір: універсальні;

  Колір: чорні.

Виробник: AVK (Великобританія).

Фірма займається випуском спортивних товарів. Виробник обов'язково впроваджує в кожну модель нові технології і робить її комфортною для спортсмена. Таким чином, спортсмену зручно використовувати товари, а їх якість і стиль завжди залишаються на висоті. Цінова політика компанії повністю відповідає надійності продукції.  


Окуляри для альпінізму AVK Fierezza купити за вигідною ціною 495 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Спортивные очки таких виробників, як наприклад: AVK в магазині terrasport.ua
Окуляри для альпінізму AVK Fierezza

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Окуляри для альпінізму AVK Fierezza"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Окуляри для альпінізму AVK Fierezza буде Вашим першим кроком. В « Спортивні окуляри » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні окуляри здивує Вас своєю якістю. Окуляри сонцезахисні Blizzard Rio, сині (PC802-403) , Окуляри сонцезахисні Blizzard Rio, сині (PC802-403) і Окуляри сонцезахисні Blizzard Rio, сині (PC802-403) від знаменитих світових виробників 1531 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні окуляри . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Спортивні окуляри . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн