Фен Beurer HDE 30

КОД ТОВАРУ: 78058
  • Фен Beurer HDE 30
Фен Beurer HDE 30
Особливості фена: функція захисту волосся, 3 рівня обігріву, 2 рівня вентиляції, рівень впливу холодним повітрям, вузька професійна насадка, автоматичний захист від перегріву, знімний захисний фільтр. Потужність 2000 Вт. Рівні обігріву: 3. Рівні вентиляції: 2.
Beurer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 499 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 200 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
HDE 30
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фен Beurer HDE 30 з трьома рівнями підігріву і двома рівнями вентиляції працює в щадному режимі, не пересушує волосся. За рахунок наявності в ньому функції автоматичного захисту від перегріву, ви можете не турбується про те, що він пересушить волосся.
Фен Beurer HDE 30 з класичним дизайном, зручний, цілком компактний в поїздці завжди гарантує вам швидкий і якісний догляд за волоссям.

Особливості фена:
- функція захисту волосся;
- 3 рівня обігріву;
- 2 рівня вентиляції;
- рівень впливу холодним повітрям;
- вузька професійна насадка;
- автоматичний захист від перегріву;
- знімний захисний фільтр.

Фен Beurer HDE 30 - гарантує якісний догляд за волоссям!

Характеристики:
Потужність 2000 Вт.
Рівні обігріву: 3.
Рівні вентиляції: 2.


Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Фен Beurer HDE 30 купити за вигідною ціною 1 499 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для красоты и здоровья таких торгових марок, як наприклад: Beurer в онлайн каталозі Терра Спорт
Фен Beurer HDE 30

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Фен Beurer HDE 30"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для краси та здоров'я

Давно мрієте зайнятися спортом? Фен Beurer HDE 30 буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для краси та здоров'я » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для краси та здоров'я здивує Вас своєю якістю. Крем для оновлення та відновлення шкіри Elicina , Крем для оновлення та відновлення шкіри Elicina і Крем для оновлення та відновлення шкіри Elicina від знаменитих світових виробників 1421 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для краси та здоров'я . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для краси та здоров'я . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн