Велокуртка чоловіча Craft Featherlight Jacket M

КОД ТОВАРУ: 124587
  • Велокуртка чоловіча Craft Featherlight Jacket M
Велокуртка чоловіча Craft Featherlight Jacket M
Матеріал 1: 100% поліестер; Матеріал 2: 91% поліестер, 9% еластан; Розмір: S, M, L; Рекомендована температура: +5 ... + 35 ° C; Колір: синій. Особливості: високоякісний легкий матеріал; ергономічний крій; вентиляційні та сітчасті вставки в місцях підвищеного потовиділення; високе горло; силіконова вставка внизу; задню кишеню; світловідбиваючі вставки; захист від вітру і опадів; виводить вологу.
Craft
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 705 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 228 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
S, M, L
Тип
Куртка
Тип
Куртка
Стать
Для чоловіків
Сезон
Осінь зима
АРТИКУЛ
1903290-2033
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велокуртка чоловіча Craft Featherlight Jacket M - це чоловіча велосипедна вітровка з водовідштовхувальним тканини, покритої шаром DWR-просочення. Дана модель чудово підійде для занять спортом в прохолодну, вітряну і дощову погоду навесні, восени і влітку. Завдяки спеціальному матеріалу куртки, вона добре захищає від вітру і відводить вологу. Вона має ергономічний крій для поліпшеної посадки під час катання. Куртка прикриває поперек, має довгий рукав, високе горло,   силіконові вставки внизу і задню кишеню. Для безпеки спортсмена куртка має світловідбиваючі вставки.


особливості:

- високоякісний легкий матеріал;

- ергономічний крій;

- вентиляційні та сітчасті вставки в місцях підвищеного потовиділення;

- високе горло;

- силіконова вставка внизу;

- задню кишеню;

- світловідбиваючі вставки;

- захист від вітру і опадів;

- виводить вологу.


Характеристики:

Матеріал 1: 100% поліестер;

Матеріал 2: 91% поліестер, 9% еластан;

Розмір: S, M, L;

Рекомендована температура: +5 ... + 35 ° C;

Колір: синій.


Виробник: Craft (Швеція).

Craft - це велика шведська компанія, яка є спонсором великих заходів, в тому числі Кубка Світу, одягає професійних спортсменів. Craft має фабрики в декількох країнах, виробляє різну екіпіровку для спортсменів, в тому числі для лижних гонок, велоспорту, веслування і біатлону.


Велокуртка чоловіча Craft Featherlight Jacket M купити за вигідною ціною 1 705 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Мужские куртки и ветровки таких торгових марок, як наприклад: Craft в онлайн магазині Терра Спорт
Велокуртка чоловіча Craft Featherlight Jacket M

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велокуртка чоловіча Craft Featherlight Jacket M"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі куртки і ветровки

Давно мрієте зайнятися спортом? Велокуртка чоловіча Craft Featherlight Jacket M буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі куртки і ветровки » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі куртки і ветровки здивує Вас своєю якістю. Куртка мембранная Mac in a Sac Origin adult Navy - XXL , Куртка мембранная Mac in a Sac Origin adult Navy - XXL і Куртка мембранная Mac in a Sac Origin adult Navy - XXL від знаменитих світових виробників 2133 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі куртки і ветровки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі куртки і ветровки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн