Фара задня XLC CL-R14, USB

КОД ТОВАРУ: 499910
  • Фара задня XLC CL-R14, USB
Фара задня XLC CL-R14, USB
XLC CL-R14 це потужний задній габаритний світло з водостійким корпусом, який підходить для установки як на велосипедну екіпіровку, так і на сам велосипед. У комплекті з пристроєм йде кріплення на підсідельний штир і ремінець на липучці для фіксації на шолом, а монтаж не вимагає інструментів. Конструкція габариту передбачає під собою 3 високопотужних світлодіода, які крім того що яскраві, можуть працювати в режимі постійного світла протягом чотирьох годин. Це не дозволить використовувати велосипед всю ніч безперервно, але забезпечить безпеку під час поїздки додому з роботи в темний час. За роботу світла відповідає літій-іонний акумулятор, а його заряд допомагає відстежити індикатор стану батареї. У комплекті йде USB-шнур для зарядки.
XLC
КУПИТИ
1 210 грн
ЦІНА: 726 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 97 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
ST2500202100
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

XLC CL-R14



це потужний задній габаритний світло з водостійким корпусом, який підходить для установки як на велосипедну екіпіровку, так і на сам велосипед. У комплекті з пристроєм йде кріплення на підсідельний штир і ремінець на липучці для фіксації на шолом, а монтаж не вимагає інструментів.

Конструкція габариту передбачає під собою 3 високопотужних світлодіода, які крім того що яскраві, можуть працювати в режимі постійного світла протягом чотирьох годин. Це не дозволить використовувати велосипед всю ніч безперервно, але забезпечить безпеку під час поїздки додому з роботи в темний час. За роботу світла відповідає літій-іонний акумулятор, а його заряд допомагає відстежити індикатор стану батареї. У комплекті йде USB-шнур для зарядки.


Фара задня XLC CL-R14, USB купити за вигідною ціною 726 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Фонари и мигалки велосипедные таких виробників, як наприклад: XLC в магазині terrasport.ua
Фара задня XLC CL-R14, USB

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Фара задня XLC CL-R14, USB"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ліхтарі велосипедні

Давно мрієте зайнятися спортом? Фара задня XLC CL-R14, USB буде Вашим першим кроком. В « Ліхтарі велосипедні » є все, що необхідно спортсмену. Ліхтарі велосипедні здивує Вас своєю якістю. Мигалка BC-RL8002 білий + червоне світло LED (L-016) - жовта, 2 шт , Мигалка BC-RL8002 білий + червоне світло LED (L-016) - жовта, 2 шт і Мигалка BC-RL8002 білий + червоне світло LED (L-016) - жовта, 2 шт від знаменитих світових виробників 9277 Ви знайдете в нашому розділі Ліхтарі велосипедні . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Ліхтарі велосипедні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн