Фара задня XLC CL-R11 'Bianca'

КОД ТОВАРУ: 499909
  • Фара задня XLC CL-R11 'Bianca'
Фара задня XLC CL-R11 'Bianca'
XLC CL-R11 'Bianca'  це потужний габаритний світло для використання під час нічних поїздок, особливо в умовах поганої видимості. У складних умовах габарит буде корисний тим, що має високу потужність світіння. Він обладнаний двома світлодіодами по 0.5 ВАТ кожен і працює від двох батарейок ААА, які йдуть в комплекті. На передній частині ліхтаря також є Індикатор заряду батареї. Ліхтар має тільки один режим роботи, пов'язано це з тим, що дуже яскравий миготливий світло здатний дезорієнтувати водія в темряві. Зверніть увагу, що промінь виходить від ліхтаря видно також і збоку, в силу особливостей конструкції червоної лінзи. Вся начинка укладена в міцний пластиковий корпус, захищений від попадання всередину вологи. Фіксується на велосипед ліхтар за рахунок швидкознімного кріплення. Спочатку монтується основний кріплення на підсідельну трубу, а потім в нього замикається ліхтар. Ліхтар не обов'язково використовувати разом з кріпленням, його також можна зачепити за петлю на рюкзаку або підсідельній сумці. Основне кріплення сумісно з підсідельними штирями діаметром від 25.4 до 31.8 мм.таку універсальність забезпечують дві додаткові проставки, які йдуть в комплекті. Нахил кріплення також регулюється, для кращої оптимізації під різну геометрію велосипедів.
XLC
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
794 грн
ЦІНА: 554 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 74 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
ST2500218200
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

XLC CL-R11 'Bianca' 

це потужний габаритний світло для використання під час нічних поїздок, особливо в умовах поганої видимості. У складних умовах габарит буде корисний тим, що має високу потужність світіння. Він обладнаний двома світлодіодами по 0.5 ВАТ кожен і працює від двох батарейок ААА, які йдуть в комплекті. На передній частині ліхтаря також є Індикатор заряду батареї.

Ліхтар має тільки один режим роботи, пов'язано це з тим, що дуже яскравий миготливий світло здатний дезорієнтувати водія в темряві. Зверніть увагу, що промінь виходить від ліхтаря видно також і збоку, в силу особливостей конструкції червоної лінзи.

Вся начинка укладена в міцний пластиковий корпус, захищений від попадання всередину вологи. Фіксується на велосипед ліхтар за рахунок швидкознімного кріплення. Спочатку монтується основний кріплення на підсідельну трубу, а потім в нього замикається ліхтар. Ліхтар не обов'язково використовувати разом з кріпленням, його також можна зачепити за петлю на рюкзаку або підсідельній сумці. Основне кріплення сумісно з підсідельними штирями діаметром від 25.4 до 31.8 мм.таку універсальність забезпечують дві додаткові проставки, які йдуть в комплекті. Нахил кріплення також регулюється, для кращої оптимізації під різну геометрію велосипедів.


Фара задня XLC CL-R11 'Bianca' підібрати і замовити по які завищеною вартістю 554 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Фонари и мигалки велосипедные таких торгових марок, як наприклад: XLC в онлайн каталозі Терра Спорт
Фара задня XLC CL-R11 'Bianca'

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Фара задня XLC CL-R11 'Bianca'"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ліхтарі велосипедні

Давно планували зайнятися фігурою? Фара задня XLC CL-R11 'Bianca' допоможе на шляху до мети. В « Ліхтарі велосипедні » є все, що необхідно спортсмену. Ліхтарі велосипедні обрадує Вас високою якістю. Комплект мигалок XLC CL-F52 , Комплект мигалок XLC CL-F52 і Комплект мигалок XLC CL-F52 від топових світових брендів 9277 Ви зможете побачити в нашій лінійці Ліхтарі велосипедні . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Ліхтарі велосипедні . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн