Ліхтар велосипедний передній Infini Mini Luxo I-270WA-Black

КОД ТОВАРУ: 143007
  • Ліхтар велосипедний передній Infini Mini Luxo I-270WA-Black
Ліхтар велосипедний передній Infini Mini Luxo I-270WA-Black
Тип фари: світлодіодна. Тип харчування: Li-ion акумулятор. Світло: 50 люмен. Матеріал: алюміній, силікон. Розмір фари: 42х37х29 мм. Вага: 29 грам. Колір чорний. Особливості: передня велосипедна; зарядка акумулятора від USB кабелю; три режими роботи; один світлодіод White LED; універсальне кріплення застібка; батарея.
Infini
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
LTS-63-27
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фара передня велосипедна Infini Mini LUXO I-270WA-Black W / 60.7 V-link 3 режиму - має алюмінієвий корпус і акумулятор, що заряджається від USB, компактні розміри. Легко встановлюється на будь-яку частину велосипеда. Три режими роботи: 2,5 години - світіння, 12 годин - миготіння, 7 годин - пульсування.

особливості:
- передня велосипедна;
- зарядка акумулятора від USB кабелю;
- три режими роботи;
- один світлодіод White LED;
- універсальне кріплення застібка;
- батарея.

Характеристики:
Тип фари: світлодіодна;
Тип харчування: Li-ion акумулятор;
Світло: 50 люмен;
Матеріал: алюміній, силікон;
Розмір фари: 42х37х29 мм;
Вага: 29 грам;
Колір: чорний.

Виробник: Infini (Тайвань).
Бренд Infini відомий на нашому ринку за рахунок випуску високоякісних аксесуарів для велосипедів і завоював шанувальників. Добротні, недорогі, високо технологічні фари і ліхтарики випускають в сучасному і стильному дизайні, які підійдуть для різних велосипедів - кожен знайде собі товар з особистих вимогам і бажанням.

Ліхтар велосипедний передній Infini Mini Luxo I-270WA-Black купити за вигідною ціною 0 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Фонари и мигалки велосипедные таких торгових марок, як наприклад: Infini в онлайн магазині Терра Спорт
Ліхтар велосипедний передній Infini Mini Luxo I-270WA-Black

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ліхтар велосипедний передній Infini Mini Luxo I-270WA-Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Ліхтар велосипедний передній Infini Mini Luxo I-270WA-Black буде Вашим першим кроком. В « Ліхтарі велосипедні » є все, що необхідно спортсмену. Ліхтарі велосипедні здивує Вас своєю якістю. Мигалка на кермо для дитячого велосипеда Zoonimal Слон, 63х38х47 мм (Z211_6D_EL) , Мигалка на кермо для дитячого велосипеда Zoonimal Слон, 63х38х47 мм (Z211_6D_EL) і Мигалка на кермо для дитячого велосипеда Zoonimal Слон, 63х38х47 мм (Z211_6D_EL) від знаменитих світових виробників 9277 Ви знайдете в нашому розділі Ліхтарі велосипедні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ліхтарі велосипедні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн