Ліхтар велосипедний передній Green Cycle NB-SK500

КОД ТОВАРУ: 142992
  • Ліхтар велосипедний передній Green Cycle NB-SK500
  • Ліхтар велосипедний передній Green Cycle NB-SK500 - Фото №2
  • Ліхтар велосипедний передній Green Cycle NB-SK500 - Фото №3
Ліхтар велосипедний передній Green Cycle NB-SK500
Тип фар: світлодіодна. Тип харчування: Li-ion акумулятор. Час роботи: 1,5 години при максимальній потужності. Світло: 500 люмен. Матеріал корпусу: пластик. Сірий колір. Особливості: передня велосипедна; акумулятор 2400mAh заряджається від USB; чотири режими роботи (100%, 50%, 10%, миготіння); один світлодіод cree XML 1XL2.
Green Cycle
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
LTS-11-63
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фара передня велосипедна Green Cycle NB-SK500 4 режиму - прекрасне придбання для того, щоб позначити себе в темний час доби. Даний освітлювальний прилад має літієвий акумулятор, один світлодіод, чотири режими роботи: яскравий, середній, економ, миготливий. З фарами ви можете насолоджуватися швидкісний їздою на дорогах міста.

особливості:
- передня велосипедна;
- акумулятор 2400mAh заряджається від USB;
- чотири режими роботи (100%, 50%, 10%, миготіння);
- один світлодіод cree XML 1XL2.

Характеристики:
Тип фар: світлодіодна;
Тип харчування: Li-ion акумулятор;
Час роботи: 1,5 години при максимальній потужності;
Світло: 500 люмен;
Матеріал корпусу: пластик;
Колір: сірий.

Виробник: Green Cycle (Україна).
Особливість цієї компанії в тому, що вона випускає товари з перероблених екологічних матеріалів, будучи прихильником захисників навколишнього середовища. Життєдіяльність сучасної людини привносить в природу багато незмінних процесів, що відбиваються на екології і тільки вторинна переробка полімерних матеріалів може змінити ситуацію в кращу сторону. Продукція Green Cycle приваблює покупців своєю низькою ціною і в той же час, прекрасним якістю.

Ліхтар велосипедний передній Green Cycle NB-SK500 підібрати і купити за реальною ціною 0 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Фонари и мигалки велосипедные таких торгових марок, як наприклад: Green Cycle в електронному магазині Terra Sport
Ліхтар велосипедний передній Green Cycle NB-SK500 Ліхтар велосипедний передній Green Cycle NB-SK500 - Фото №2 Ліхтар велосипедний передній Green Cycle NB-SK500 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ліхтар велосипедний передній Green Cycle NB-SK500"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хочете зайнятися фігурою? Ліхтар велосипедний передній Green Cycle NB-SK500 допоможе почати легко. В « Ліхтарі велосипедні » є все, що Вам знадобиться. Ліхтарі велосипедні обрадує Вас своєю надійністю. Мигалка передняя Knog Blinder Skull Array Front 200 Lumens , Мигалка передняя Knog Blinder Skull Array Front 200 Lumens і Мигалка передняя Knog Blinder Skull Array Front 200 Lumens від кращих світових постачальників 9277 Ви зможете знайти в нашій лінійці Ліхтарі велосипедні . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Ліхтарі велосипедні . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн