Гумка для підтягувань (стрічка опору) SportVida Power Band 17-26 кг SV-HK0191

КОД ТОВАРУ: 266059
  • Гумка для підтягувань (стрічка опору) SportVida Power Band 17-26 кг SV-HK0191
  • Гумка для підтягувань (стрічка опору) SportVida Power Band 17-26 кг SV-HK0191 - Фото №2
Гумка для підтягувань (стрічка опору) SportVida Power Band 17-26 кг SV-HK0191
Гумові петлі від торгової марки SportVida, по праву можна назвати найкращими на ринку. Вони виробляються тільки з високоякісного латексу, який не боїться негативних температур, дозволяючи вам тренуватися на вулиці цілий рік і не переживати за свій інвентар. Згодом матеріал не пересихає і не ставати липким! Петлі SportVida Power Band мають оптимальну довжину - 208 см по колу, це важливий параметр, так як використання коротшою петлі негативно вплине на біомеханіку рухів в деяких вправах. На кожну петлю нанесено два числа, що позначають силу її опору при різному рівні розтягування. SportVida Power Band SV-HK0191 має опір в діапазоні від 17 до 26 кг. Багатофункціональність, ефективність і простота тренувань з гумовими петлями лежать в основі їхньої популярності. Без них не обходяться спортсмени самих різних напрямків, тут і воркаут, і Кроссфіт, і армспорт, і бодібілдинг, і пауерліфтинг, і навіть змішані єдиноборства. Прекрасна стать також не залишився байдужим до цього виду інвентарю, і представниці таких напрямків, як гімнастика і pole dance стали активно використовувати гумові петлі для тренування розтяжки і занять стретчингом. Ретельний вибір аксесуарів, є ключем до забезпечення комфорту і безпеки при виконанні вправ. Створіть свій домашній спортзал з інвентарем SportVida, ми допоможемо вам подбати про своє тіло і розвинути здорові звички. ОСОБЛИВОСТІ: для домашніх тренувань і занять в спортклубах диференціація за кольором залежно від сили опору розміри: 208 х 0.45 х 2.8 см
SportVida
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
830 грн
ЦІНА: 461 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 62 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Для підтягування
Рівень жорсткості
Високий
АРТИКУЛ
SV-HK0191
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гумові петлі від торгової марки SportVida, по праву можна назвати найкращими на ринку. Вони виробляються тільки з високоякісного латексу, який не боїться негативних температур, дозволяючи вам тренуватися на вулиці цілий рік і не переживати за свій інвентар. Згодом матеріал не пересихає і не ставати липким!

Петлі SportVida Power Band мають оптимальну довжину - 208 см по колу, це важливий параметр, так як використання коротшою петлі негативно вплине на біомеханіку рухів в деяких вправах.

На кожну петлю нанесено два числа, що позначають силу її опору при різному рівні розтягування. SportVida Power Band SV-HK0191 має опір в діапазоні від 17 до 26 кг.

Багатофункціональність, ефективність і простота тренувань з гумовими петлями лежать в основі їхньої популярності. Без них не обходяться спортсмени самих різних напрямків, тут і воркаут, і Кроссфіт, і армспорт, і бодібілдинг, і пауерліфтинг, і навіть змішані єдиноборства. Прекрасна стать також не залишився байдужим до цього виду інвентарю, і представниці таких напрямків, як гімнастика і pole dance стали активно використовувати гумові петлі для тренування розтяжки і занять стретчингом.

Ретельний вибір аксесуарів, є ключем до забезпечення комфорту і безпеки при виконанні вправ.


ОСОБЛИВОСТІ:

  • Розмір 208 х 2.8 х 0.45 см
  • Додаткові характеристики Сила опору: 17-26 кг
  • колір Помаранчевий
  • матеріал Латекс
  • довжина 208
  • Ширина 2.8

Виробник: SportVida (Польща).



Гумка для підтягувань (стрічка опору) SportVida Power Band 17-26 кг SV-HK0191 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 461 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Оборудование для Кроссфита таких торгових марок, як наприклад: SportVida в онлайн каталозі Терра Спорт
Гумка для підтягувань (стрічка опору) SportVida Power Band 17-26 кг SV-HK0191 Гумка для підтягувань (стрічка опору) SportVida Power Band 17-26 кг SV-HK0191 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гумка для підтягувань (стрічка опору) SportVida Power Band 17-26 кг SV-HK0191"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Устаткування для Кроссфіта

Давно планували зайнятися фігурою? Гумка для підтягувань (стрічка опору) SportVida Power Band 17-26 кг SV-HK0191 допоможе на шляху до мети. В « Устаткування для Кроссфіта » є все, що необхідно спортсмену. Устаткування для Кроссфіта обрадує Вас високою якістю. Крепление для TRX Sveltus (SLTS-3912) , Крепление для TRX Sveltus (SLTS-3912) і Крепление для TRX Sveltus (SLTS-3912) від топових світових брендів 4352 Ви зможете побачити в нашій лінійці Устаткування для Кроссфіта . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Устаткування для Кроссфіта . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн