Еспандер-стрічка LivePro Resistance Band Heavy (LP8413-H), 9кг

КОД ТОВАРУ: 274043
  • Еспандер-стрічка LivePro Resistance Band Heavy (LP8413-H), 9кг
  • Еспандер-стрічка LivePro Resistance Band Heavy (LP8413-H), 9кг - Фото №2
  • Еспандер-стрічка LivePro Resistance Band Heavy (LP8413-H), 9кг - Фото №3
Еспандер-стрічка LivePro Resistance Band Heavy (LP8413-H), 9кг
Еспандер стрічковий Live Up LP8413 розвиває і зміцнює м'язи рук, ніг, тулуба не збільшуючи їх обсягу, що дозволяє скорегувати поставу і домогтися витонченість фігури. Еластична стрічка-еспандер є недорогим, компактним і різноплановим тренажером, який володіє широкими можливостями для розвитку сили, гнучкості і рухливості. Особливо він гарний для дівчат, яким не потрібна ще сверхнагрузка. Він дуже зручний, оскільки ви можете регулювати натяг і тим самим навантаження на м'язи різним хватом, ви можете складати в кілька разів такого роду еспандер-стрічку. Чим хороша стрічка: - вона безпечна людям з алергією на латекс - виконана з термоеластопласту - за допомогою стрічки можна зміцнити м'язи рук, грудей, спини, ніг, але при цьому не перекачати їх - фізичні заняття зі стрічкою не збільшують м'язи в обсязі, але дозволяють зробити фігуру підтягнутою і витонченою. - за допомогою такої стрічки можна збільшити навантаження в багатьох вправах Для чого використовують еспандер-стрічку • для домашніх тренувань і занять в спортклубах, для відновлення після травм • тренажер використовується навіть професійними спортсменами Матеріал: термопластичний еластомер (TPE) жовтий 2000x150x0.3мм (2,2 кг) зелений 2000x150x0.4мм (4,5кг) червоний 2000x150x0.5мм (6,8кг) блакитний 2000x150x0.6мм (9кг) чорний 2000x150x0.7мм (11кг) Livepro виробляє високоякісне обладнання для активного та інтенсивного використання. Livepro є ідеальним вибором для комерційних залів і кроссфітов. Незалежно від того, чи є ви особистим тренером, тренером або професійним спортсменом, мета Livepro полягає в тому, щоб допомогти активним спортсменам в досягненні їхніх власних цілей і цілісному вдосконаленні своїх тренувань. Продукти Livepro поєднують в собі точний дизайн, приголомшливий зовнішній вигляд і якість матеріалів, що робить устаткування надзвичайно довговічним і комфортним для тренувань. Якщо вам потрібні довговічні інструменти з високою якістю, вибирайте Livepro.
LivePro
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
306 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 41 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Блакитний
Розмір
2000x150x0.6мм (9кг)
Тип
Стрічкові
Рівень жорсткості
Високий
АРТИКУЛ
LP8413-H
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер стрічковий Live Up LP8413 розвиває і зміцнює м'язи рук, ніг, тулуба не збільшуючи їх обсягу, що дозволяє скорегувати поставу і домогтися витонченість фігури. Еластична стрічка-еспандер є недорогим, компактним і різноплановим тренажером, який володіє широкими можливостями для розвитку сили, гнучкості і рухливості. Особливо він гарний для дівчат, яким не потрібна ще сверхнагрузка. Він дуже зручний, оскільки ви можете регулювати натяг і тим самим навантаження на м'язи різним хватом, ви можете складати в кілька разів такого роду еспандер-стрічку.

Livepro виробляє високоякісне обладнання для активного та інтенсивного використання.

Livepro є ідеальним вибором для комерційних залів і кроссфітов. Незалежно від того, чи є ви особистим тренером, тренером або професійним спортсменом, мета Livepro полягає в тому, щоб допомогти активним спортсменам в досягненні їхніх власних цілей і цілісному вдосконаленні своїх тренувань. Продукти Livepro поєднують в собі точний дизайн, приголомшливий зовнішній вигляд і якість матеріалів, що робить устаткування надзвичайно довговічним і комфортним для тренувань.

Якщо вам потрібні довговічні інструменти з високою якістю, вибирайте Livepro.

особливості:

  • вона безпечна людям з алергією на латекс - виконана з термоеластопласту
  • за допомогою стрічки можна зміцнити м'язи рук, грудей, спини, ніг, але при цьому не перекачати їх
  • фізичні заняття зі стрічкою не збільшують м'язи в обсязі, але дозволяють зробити фігуру підтягнутою і витонченою.
  • за допомогою такої стрічки можна збільшити навантаження в багатьох вправах

Для чого використовують еспандер-стрічку:

  • для домашніх тренувань і занять в спортклубах, для відновлення після травм
  • тренажер використовується навіть професійними спортсменами

Основні харакетристики:

  • Матеріал: термопластичний еластомер (TPE)
  • Розмір: 2000x150x0.6мм (9кг)
  • Колір: блакитний

Виробник: LivePro


Еспандер-стрічка LivePro Resistance Band Heavy (LP8413-H), 9кг купити по реально виправданою вартості 306 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Аксессуары для фитнеса таких брендів, як наприклад: LivePro в інтернет каталозі Терраспорт
Еспандер-стрічка LivePro Resistance Band Heavy (LP8413-H), 9кг Еспандер-стрічка LivePro Resistance Band Heavy (LP8413-H), 9кг - Фото №2 Еспандер-стрічка LivePro Resistance Band Heavy (LP8413-H), 9кг - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер-стрічка LivePro Resistance Band Heavy (LP8413-H), 9кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для фітнесу

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Еспандер-стрічка LivePro Resistance Band Heavy (LP8413-H), 9кг допоможе досягти мети. В « Аксесуари для фітнесу » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Аксесуари для фітнесу порадує Вас високою якістю. Рушник для фітнесу та спорту CATTARA Beach 14002 зелений 140*70см. , Рушник для фітнесу та спорту CATTARA Beach 14002 зелений 140*70см. і Рушник для фітнесу та спорту CATTARA Beach 14002 зелений 140*70см. від кращих світових брендів 99 Ви побачите в нашій категорії Аксесуари для фітнесу . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Аксесуари для фітнесу . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн