Еспандер із петлями LiveUP Resistance Band LS3660-L, L-light

КОД ТОВАРУ: 412786
  • Еспандер із петлями LiveUP Resistance Band LS3660-L, L-light
  • Еспандер із петлями LiveUP Resistance Band LS3660-L, L-light - Фото №2
Еспандер із петлями LiveUP Resistance Band LS3660-L, L-light
Еспандер із петлями для розтяжки від LiveUp - революційне додаток до звичайної статичної розтяжці. Розтяжка допомагає розігріти м'язи, поліпшити гнучкість, виконувати безліч вправ під час реабілітації. Еспандер із петлями є тканинну еластичну стрічку з 8 петлями. Закріпивши стопу в петлі і прийнявши ту чи іншу позу, можна розтягувати різні групи м'язів. Петлі на ремені дозволяють встановити правильну глибину розтяжки, роблячи її набагато ефективніше і безпечніше, ніж звичайні вправи. До того ж за допомогою такого еспандера з петлями можна займатися розтяжкою самостійно, без допомоги іншої людини, як це відбувається під час класичної розтяжки. Стрічка допомагає розтягнути всі групи м'язів тіла. Ремінь з петлями LiveUp - універсальний, компактний і ефективний тренажер. Його можна брати з собою у відрядження, на відпочинок, на дачу, щоб при першій-ліпшій можливості тримати себе в формі. Еспандер із петлями для розтяжки від LiveUp підходить всім, незалежно від рівня фізичної підготовки, для занять вдома або ж для тренувань у фітнес-центрі. Еспандер із петлями для розтяжки підходить для: - розминки, розігріву м'язів - виконання силових вправ - для реабілітації після травм Матеріал: поліестер (polyester) Довжина: 90 см Ширина: 2.5 см
LiveUp
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
186 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 25 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Рожевий
Розмір
L-light
Рівень жорсткості
Слабкий
АРТИКУЛ
LS3660-L
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер із петлями для розтяжки від LiveUp - революційне додаток до звичайної статичної розтяжці. Розтяжка допомагає розігріти м'язи, поліпшити гнучкість, виконувати безліч вправ під час реабілітації.

Еспандер із петлями є тканинну еластичну стрічку з 8 петлями. Закріпивши стопу в петлі і прийнявши ту чи іншу позу, можна розтягувати різні групи м'язів. Петлі на ремені дозволяють встановити правильну глибину розтяжки, роблячи її набагато ефективніше і безпечніше, ніж звичайні вправи. До того ж за допомогою такого еспандера з петлями можна займатися розтяжкою самостійно, без допомоги іншої людини, як це відбувається під час класичної розтяжки. Стрічка допомагає розтягнути всі групи м'язів тіла.

Ремінь з петлями LiveUp - універсальний, компактний і ефективний тренажер. Його можна брати з собою у відрядження, на відпочинок, на дачу, щоб при першій-ліпшій можливості тримати себе в формі.

Еспандер із петлями для розтяжки від LiveUp підходить всім, незалежно від рівня фізичної підготовки, для занять вдома або ж для тренувань у фітнес-центрі.


Еспандер із петлями для розтяжки підходить для:

  • Розминки, розігріву м'язів;
  • Виконання силових вправ;
  • Для реабілітації після травм.


Характеристики:

  • Матеріал: Поліестер;
  • Довжина: 90 см;
  • Ширина: 2.5 см;
  • Розмір: Light;
  • Колір рожевий.


Виробник: LiveUp (Китай)


Еспандер із петлями LiveUP Resistance Band LS3660-L, L-light купити за вигідною ціною 186 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Многофункциональные эспандеры таких торгових марок, як наприклад: LiveUp в електронному каталозі Терраспорт
Еспандер із петлями LiveUP Resistance Band LS3660-L, L-light Еспандер із петлями LiveUP Resistance Band LS3660-L, L-light - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер із петлями LiveUP Resistance Band LS3660-L, L-light"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер із петлями LiveUP Resistance Band LS3660-L, L-light буде Вашим першим кроком. В « Багатофункціональні еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Багатофункціональні еспандери здивує Вас своєю якістю. Еспандер силовий багатофункціональний Pro Supra FB-3018 , Еспандер силовий багатофункціональний Pro Supra FB-3018 і Еспандер силовий багатофункціональний Pro Supra FB-3018 від знаменитих світових виробників 2733 Ви знайдете в нашому розділі Багатофункціональні еспандери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Багатофункціональні еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн