Еспандер багатофункціональний Pro Supra Resistance Band

КОД ТОВАРУ: 139294
  • Еспандер багатофункціональний Pro Supra Resistance Band
  • Еспандер багатофункціональний Pro Supra Resistance Band - Фото №2
  • Еспандер багатофункціональний Pro Supra Resistance Band - Фото №3
  • Еспандер багатофункціональний Pro Supra Resistance Band - Фото №4
Еспандер багатофункціональний Pro Supra Resistance Band
Матеріал: неопрен, гума. Навантаження: регулюється. Джгути: жовтий (екстра легкий) - 5х8ммх120 см, червоний (легкий) - 6х9 мм, зелений (для середнього навантаження) - 7х11 мм, синій (для важкого навантаження) - 8х12 мм, чорний (для дуже важкого навантаження) - 9х13 мм. Довжина джгута: 1,2 м. Комплектація: 5 джгутів з різним ступенем навантаження, 2 рукоятки, 2 лямки, кріплення на двері, сумка-чохол для перенесення.
Pro Supra
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
594 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 79 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Набори
Рівень жорсткості
Регульований
АРТИКУЛ
FI-6333
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер багатофункціональний 5 джгутів Pro Supra Resistance Band - тренажер, який ефективний і не займає багато місця. З ним можна працювати вдома, він опрацьовує м'язи плечей і спини. Тренажер регулюється по навантаженню, використовується при будь-якому рівні фізичної підготовки. Матеріали міцні, не розтягуються і не рвуться, зносостійкі. Еспандер має нескользящие ручки, кріпиться на двері.

особливості:
- хороша міцність матеріалу;
- великий діапазон вправ;
- навантаження регулюється;
- опрацьовує різні групи м'язів плечей і кистей;
- зручний, нековзний матеріал ручок.

Характеристики:
Матеріал: неопрен, гума;
Навантаження: регулюється;
Джгути: жовтий (екстра легкий) - 5х8ммх120 см, червоний (легкий) - 6х9 мм, зелений (для середнього навантаження) - 7х11 мм, синій (для важкого навантаження) - 8х12 мм, чорний (для дуже важкого навантаження) - 9х13 мм;
Довжина джгута: 1,2 м;
Комплектація: 5 джгутів з різним ступенем навантаження, 2 рукоятки, 2 лямки, кріплення на двері, сумка-чохол для перенесення.

Виробник: Pro Supra (Китай).
Компанія знаходиться на світовому ринку більше 20 років. За весь цей час вони продовжують розвиватися і впроваджувати нові технології в розробку спортивних тренажерів і інших аксесуарів для фітнесу. Тим самим виробник підтримує здоровий спосіб життя населення, а також намагається зробити тренування ще більш продуктивними. У всіх тренажерах передбачені правила безпеки, а якість продукції дозволить користуватися нею довгі роки.


Еспандер багатофункціональний Pro Supra Resistance Band купити по які завищеною вартістю 594 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Многофункциональные эспандеры таких брендів, як наприклад: Pro Supra в каталозі Терра Спорт
Еспандер багатофункціональний Pro Supra Resistance Band Еспандер багатофункціональний Pro Supra Resistance Band - Фото №2 Еспандер багатофункціональний Pro Supra Resistance Band - Фото №3 Еспандер багатофункціональний Pro Supra Resistance Band - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер багатофункціональний Pro Supra Resistance Band"

Переваги: Товар приехал вовремя. Менеджеры вежливые
Недоліки: Полное отсутствие каких либо инструкций и рекомендаций по эксплуатации
22 Августа 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Татьяна
22 Августа 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно планували зайнятися фігурою? Еспандер багатофункціональний Pro Supra Resistance Band буде Вашим першим кроком. В « Багатофункціональні еспандери » знайдеться все, що Вам знадобиться. Багатофункціональні еспандери здивує Вас своєю якістю. Гумка для підтягувань (стрічка опору) Power Bands синя , Гумка для підтягувань (стрічка опору) Power Bands синя і Гумка для підтягувань (стрічка опору) Power Bands синя від знаменитих світових виробників 2733 Ви зможете побачити в нашій категорії Багатофункціональні еспандери . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Багатофункціональні еспандери . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн