Еспандер плечовий "Залізна хватка" Torneo A-915B

КОД ТОВАРУ: 113360
  • Еспандер плечовий "Залізна хватка" Torneo A-915B
  • Еспандер плечовий "Залізна хватка" Torneo A-915B - Фото №2
  • Еспандер плечовий "Залізна хватка" Torneo A-915B - Фото №3
Еспандер плечовий "Залізна хватка" Torneo A-915B
Матеріал: гума. Опір: до 15 кг. Особливості: розвиває координацію рухів; узгодженість з будовою тіла людини; ергономічна форма; легкий і зручний в транспортуванні; не натирають шкіру; легкість в догляді.
Torneo
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
400 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 53 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Тип
Нестандартні
Рівень жорсткості
Середній
АРТИКУЛ
A-915B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер Torneo Power arms A-915B - вправи з тренажером збільшує силу передпліч і м'язів плеча, сприяють зменшенню дискомфорту в м'язах через сидячого способу життя. Дана навантаження (15 кг) підійде як для початківців, спортсменів і людей похилого віку. Його можна використовувати в якості тренування, займаючись такими видами спорту, як теніс, гольф, бейсбол, бадмінтон, баскетбол та ін. Рукоятки виконані з високоякісного пінистого матеріалу, який буде захищати шкіру, а використання тренажера буде комфортним. Тренажер легкий, що робить його зручним у використанні і транспортуванні.

особливості:
- розвиває координацію рухів;
- узгодженість з будовою тіла людини;
- ергономічна форма;
- легкий і зручний в транспортуванні;
- Чи не натирає шкіру;
- легкість в догляді.

Еспандер Torneo Power arms A-915B підійде для кожного!

Характеристики:
Матеріал: пластик, EVA;
Опір: до 15 кг.

Виробник: Torneo (Італія).
Torneo - це дуже відомий спортивний італійський бренд, який займається розробкою різних видів тренажерів, снарядів для фітнесу і інших аксесуарів. Torneo випускає обладнання, як для будинку, так і комерції. Якщо вас цікавить прийнятне співвідношення ціни і якості, то дана марка саме для вас.


Еспандер плечовий "Залізна хватка" Torneo A-915B купити за вигідною ціною 400 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Грудные и плечевые эспандеры таких виробників, як наприклад: Torneo в магазині terrasport.ua
Еспандер плечовий "Залізна хватка" Torneo A-915B Еспандер плечовий "Залізна хватка" Torneo A-915B - Фото №2 Еспандер плечовий "Залізна хватка" Torneo A-915B - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер плечовий "Залізна хватка" Torneo A-915B"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Грудні і плечові еспандери

Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер плечовий "Залізна хватка" Torneo A-915B буде Вашим першим кроком. В « Грудні і плечові еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Грудні і плечові еспандери здивує Вас своєю якістю. Еспандер плечовий "Залізна хватка" Torneo A-915B , Еспандер плечовий "Залізна хватка" Torneo A-915B і Еспандер плечовий "Залізна хватка" Torneo A-915B від знаменитих світових виробників 2731 Ви знайдете в нашому розділі Грудні і плечові еспандери . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Грудні і плечові еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн