Еспандер стрічковий 1,2 м товщиною 0,5 мм Tunturi

КОД ТОВАРУ: 24378
  • Еспандер стрічковий 1,2 м товщиною 0,5 мм Tunturi
Еспандер стрічковий 1,2 м товщиною 0,5 мм Tunturi
Особливості еспандера: середній рівень навантаження, щільний еластичний матеріал, ідеальний вибір для аеробіки та пілатесу. Розмір: 120х15 см. Товщина: 0,5 мм. Колір зелений.
Tunturi
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
147 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 20 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Рівень жорсткості
Середній
АРТИКУЛ
11TUSYO011
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер стрічковий Tunturi - це універсальний снаряд для аеробіки та пілатесу. За допомогою даного еспандера Ви зможете робити безліч вправ на різні групи м'язів. Дана модель має середній рівень навантаження. Для збільшення навантаження Ви можете просто скласти еспандер в кілька разів.

Особливості еспандера:
- середній рівень навантаження;
- щільний еластичний матеріал;
- ідеальний вибір для аеробіки та пілатесу.

Еспандер стрічковий Tunturi - зробіть Ваші тренування ефективніше!

Характеристики:
Розмір:
120х15 см.
Товщина: 0,5 мм.
Колір: зелений.

Виробник: Tunturi.
Компанія Tunturi була заснована в Фінляндії в 1922 році і з того часу основною діяльністю компанії є виробництво високоякісних товарів для спорту та фітнесу. Продукти цього виробника користуються популярністю в усьому світі. Тепер і у Вас є можливість оцінити інновації і традиційне фінське якість.


Еспандер стрічковий 1,2 м товщиною 0,5 мм Tunturi купити за вигідною ціною 147 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Многофункциональные эспандеры таких торгових марок, як наприклад: Tunturi в онлайн каталозі Терра Спорт
Еспандер стрічковий 1,2 м товщиною 0,5 мм Tunturi

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер стрічковий 1,2 м товщиною 0,5 мм Tunturi"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер стрічковий 1,2 м товщиною 0,5 мм Tunturi буде Вашим першим кроком. В « Багатофункціональні еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Багатофункціональні еспандери здивує Вас своєю якістю. Розпродаж *! Еспандер багатофункціональний Onhillsport ESP-1201-1 жорсткість №2 (0,8) , Розпродаж *! Еспандер багатофункціональний Onhillsport ESP-1201-1 жорсткість №2 (0,8) і Розпродаж *! Еспандер багатофункціональний Onhillsport ESP-1201-1 жорсткість №2 (0,8) від знаменитих світових виробників 2733 Ви знайдете в нашому розділі Багатофункціональні еспандери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Багатофункціональні еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн