Еспандер кистьовий регіліруемий Fitex MD1142

КОД ТОВАРУ: 131706
  • Еспандер кистьовий регіліруемий Fitex MD1142
Еспандер кистьовий регіліруемий Fitex MD1142
Колір чорний. Тип опору: пружинний. Комплект: 1 шт. Діаметр пружини: 4,5 см. Матеріал: метал, пластик. Особливості: Основа еспандера - пружина. Зручний хват аксесуара. Регулювання діапазону навантаження. Ергономічність еспандера. Пружина не деформується з часом.
Fitex
КУПИТИ
ЦІНА:
159 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 21 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Пружинні
Рівень жорсткості
Середній
АРТИКУЛ
MD1142
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер кистьовий регіліруемий Fitex MD1142 - аксесуар, який підійде для тренування професіоналів і любителів. Саме така форма еспандера вважається найбільш зручною і найменш травматичною для спортсмена. А ще пристрій легко тримати в руках, можна регулювати опір пружини. Сам прилад ергономічний і довговічний у використанні.

особливості:

·          Основа еспандера - пружина;

·          Зручний хват аксесуара;

·          Регулювання діапазону навантаження;

·          Ергономічність еспандера;

·          Пружина не деформується з часом.

Характеристики:

  Колір: чорний;

  Тип опору: пружинний;

  Комплект: 1 шт;

  Діаметр пружини: 4,5 см;

  Матеріал: метал, пластик.

Виробник: Fitex (Англія).

Компанія займається виробництвом якісного спортивного обладнання, як для любителів, так і для професіоналів. Всі аксесуари і тренажери підходять для щоденних тренувань. Фірма ретельно стежить за тим, щоб покупці не нашкодили своєму здоров'ю, оскільки безпека перебуває в пріоритеті. А ще компанія не забуває про впровадження нових технологій, що дозволяє займати лідируючі позиції в продажах.


Еспандер кистьовий регіліруемий Fitex MD1142 купити за вигідною ціною 159 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Кистевые эспандеры таких торгових марок, як наприклад: Fitex в електронному каталозі Терраспорт
Еспандер кистьовий регіліруемий Fitex MD1142

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер кистьовий регіліруемий Fitex MD1142"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кистьові еспандери

Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер кистьовий регіліруемий Fitex MD1142 буде Вашим першим кроком. В « Кистьові еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Кистьові еспандери здивує Вас своєю якістю. Еспандер кистьовий "Ножиці" Kepai Bone Crusher професійний 158,5 кг жовтий , Еспандер кистьовий "Ножиці" Kepai Bone Crusher професійний 158,5 кг жовтий і Еспандер кистьовий "Ножиці" Kepai Bone Crusher професійний 158,5 кг жовтий від знаменитих світових виробників 2732 Ви знайдете в нашому розділі Кистьові еспандери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Кистьові еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн