Еспандер кистьовий Newt - навантаження 40 кг

КОД ТОВАРУ: 92849
  • Еспандер кистьовий Newt - навантаження 40 кг
Еспандер кистьовий Newt - навантаження 40 кг
Еспандер кистьовий Newt - навантаження 40 кг - відмінний тренажер для зміцнення кистей рук. Він дуже зручний і компактний. Добре підходить як новачкам, так і досвідченим спортсменам. Має середню опір - 40 кг. У порівнянні з китайськими аналогами, еспандер «Кільце» Newt (середнє опір) має підвищений термін служби і не має запаху.
Newt
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
42 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 6 грн/МІС
ВІДГУКИ4
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 4 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Рівень жорсткості
Слабкий
АРТИКУЛ
TI-1586
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер кистьовий Newt - відмінний тренажер для зміцнення кистей рук. Він дуже зручний і компактний. Добре підходить як новачкам, так і досвідченим спортсменам. Має середню опір - 40 кг. У порівнянні з китайськими аналогами, еспандер «Кільце» Newt (середнє опір) має підвищений термін служби і не має запаху.


особливості:
- компактний і зручний в застосуванні;
- не має запаху;
- зроблений і високоякісної гуми хорошою зносостійкості;
- можна використовувати, як антистрес.

характеристики:
Матеріал: високоякісна гума хорошою зносостійкості;
  Колір: чорний;
Зовнішній діаметр: 78 мм;
Внутрінею діаметр: 38 мм;
Навантаження: 40 кг.

Виробник: Newt (Україна).
ТМ Newt (Ньют) виробляє на території України недорогі, але якісні вироби з тривалою гарантією від 12 місяців. Лінійка товарів ТМ Newt включає в себе: спортивні товари, похідне спорядження, товари для єдиноборств, ручний інструмент і багато іншого. Компанія випускає функціональні речі за доступними цінами, які вже оцінили споживачі, як в Україні, так і за кордоном.


Еспандер кистьовий Newt - навантаження 40 кг підібрати і замовити по які завищеною вартістю 42 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Кистевые эспандеры таких торгових марок, як наприклад: Newt в онлайн каталозі Терра Спорт
Еспандер кистьовий Newt - навантаження 40 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер кистьовий Newt - навантаження 40 кг"

Коментар: Вчера купил здесь. Реально, усилие 20-25 кг максимум. Постороннего неприятного запаха от резины нет, что радует. В целом, все нормально.
25 Января 2018
Отзыв полезен? Так: 1 / Ні: 0
Коментар: для взрослого человека.
брали для ребенка 6 лет. не подошел диаметр и слишком большая нагрузка. Женщина, мужчина довольно комфортно в руке, легко сжимается.
04 Августа 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
08 Марта 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Переваги: Качественный, тренирует
Недоліки: Их нет
Коментар: Покупал себе данный эспандер, чтобы заниматься и качать руки, когда не могу сходить в спортзал. У меня напряженный график работы, поэтому беру данную вещь на работу, и когда занимаюсь какими-то документами, то беру эспандер и таким образом успокаиваюсь и качаю руку. Нагрузка в 30 кг и вправду чувствуется, рука поначалу уставала, а теперь спокойно могу сжимать его почти до конца. В общем, штука хорошая!
08 Марта 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ4
Владимир
Вчера купил здесь. Реально, усилие 20-25 кг максимум. Постороннего неприятного запаха от резины нет, что радует. В целом, все нормально.
25 Января 2018
марина
для взрослого человека.
брали для ребенка 6 лет. не подошел диаметр и слишком большая нагрузка. Женщина, мужчина довольно комфортно в руке, легко сжимается.
04 Августа 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кистьові еспандери

Давно планували зайнятися фігурою? Еспандер кистьовий Newt - навантаження 40 кг допоможе на шляху до мети. В « Кистьові еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Кистьові еспандери обрадує Вас високою якістю. Эспандер кистевой "Кольцо" HQ020, 13,6 кг (10951) , Эспандер кистевой "Кольцо" HQ020, 13,6 кг (10951) і Эспандер кистевой "Кольцо" HQ020, 13,6 кг (10951) від топових світових брендів 2732 Ви зможете побачити в нашій лінійці Кистьові еспандери . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Кистьові еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн