Еспандер кистьовий Live Up Grip Ball (3 шт.)

КОД ТОВАРУ: 103577
  • Еспандер кистьовий Live Up Grip Ball (3 шт.)
Еспандер кистьовий Live Up Grip Ball (3 шт.)
Призначення м'ячика: тренажер (еспандер) для кисті. Матеріал: термопластичная гума (TPR). Кількість м'ячиків в наборі: 3 шт. Колір: помаранчевий, зелений, синій.
Live Up
КУПИТИ
ЦІНА:
384 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 51 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений, Помаранчевий, Синій
Тип
Нестандартні
Рівень жорсткості
Слабкий
АРТИКУЛ
LS3311
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер кистьовий Live Up Grip Ball (3 шт.) Включає в себе набір з 3 м'ячів-еспандерів з різним опором: м'яким, середнім, жорстким. Текстурована поверхня м'ячів дозволяє легко утримувати їх в руці, не даючи їм вислизати. Кожен з м'ячів має дуже високу щільність, що забезпечує необхідну для досягнення швидкого ефекту навантаження.
М'ячик-Еспандер кистьовий Live Up Grip Ball (3 шт.) Завдяки своєму невеликому розміру дозволяє тренуватися в офісі, за робочим столом, вдома перед телевізором. Його можна використовувати для реабілітації кисті руки після травм і операцій, для відновлення руху в руках, поліпшення кровообігу, зняття м'язової напруги. Призначення м'ячика: тренажер (еспандер) для кисті. Матеріал: термопластичная гума (TPR). Кількість м'ячиків в наборі: 3 шт. Колір: помаранчевий, зелений, синій.

Особливості м'ячика:
- тренажер (еспандер) для кисті;
- в комплекті 3 м'ячі з різним опором;
- текстурована поверхня;
- зручно утримується в руці;
- ефективний тренажер для зміцнення м'язів кисті;
- малогабаритний;
- зроблений з термопластичної гуми (TPR).

Еспандер кистьовий Live Up Grip Ball (3 шт.) - дуже ефективний і зручний тренажер!

Характеристики:
Призначення м'ячика: тренажер (еспандер) для кисті.
Матеріал: термопластичная гума (TPR).
Кількість м'ячиків в наборі: 3 шт.
Колір: помаранчевий, зелений, синій.

Виробник: Live Up (Китай).

Live Up спеціалізується на виробництві тренажерів, еспандерів, гир, а також різних товарів для фітнесу, бігу та крос-фіта і т.д. Спортивні товари цього виробника поєднують в собі високу якість, симпатичний дизайн і невисоку вартість, орієнтовану на купівельну можливість великого кола споживачів.

Еспандер кистьовий Live Up Grip Ball (3 шт.) купити за вигідною ціною 384 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Кистевые эспандеры таких торгових марок, як наприклад: Live Up в онлайн магазині Терра Спорт
Еспандер кистьовий Live Up Grip Ball (3 шт.)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер кистьовий Live Up Grip Ball (3 шт.)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кистьові еспандери

Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер кистьовий Live Up Grip Ball (3 шт.) буде Вашим першим кроком. В « Кистьові еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Кистьові еспандери здивує Вас своєю якістю. Еспандер кистьовий FI-1 784 павутинка (кольори в асортименті) , Еспандер кистьовий FI-1 784 павутинка (кольори в асортименті) і Еспандер кистьовий FI-1 784 павутинка (кольори в асортименті) від знаменитих світових виробників 2732 Ви знайдете в нашому розділі Кистьові еспандери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Кистьові еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн