Еспандер імітатор кімоно WR із захопленням, 16 мм (B-019)

КОД ТОВАРУ: 244415
  • Еспандер імітатор кімоно WR із захопленням, 16 мм (B-019)
Еспандер імітатор кімоно WR із захопленням, 16 мм (B-019)
Комплектація: еспандер, захисний рукав для еспандера, 2 карабіни, 2 захоплення-імітатора. Конструкція еспандера: трубчаста. Матеріал: гума, метал, поліестер, Оксфорд. Діаметр: 16 мм. Довжина: 3 м.
WR
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 350 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 180 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Тип
Трубчасті
АРТИКУЛ
B-019
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер імітатор кімоно WR із захопленням, 16 мм (B-019) призначений для тренувань з дзюдо, особливо для опрацювання техніки захоплення під час контакту з суперником, але підійде і для інших видів боротьби, таких як джиу-джитсу або самбо. Комплект складається з міцного гумового джгута зі спеціальним знімним рукавом, а також двох карабінів і імітаторів кімоно. Спеціальні захоплення зроблені з такого ж матеріалу, що і одяг для бойових мистецтв, тому вам буде зручніше розробляти кисть і покращуючи швидкість рухів, що дозволить досягати нових перемог під час змагань.

особливості:

  • міцний гумовий еспандер;
  • спеціальний захисний рукав для еспандера;
  • спеціальні захвати можна легко знімати для прання або заміни;
  • два міцних металевих карабіна для кріплення в комплекті.

Характеристики:
Комплектація: еспандер, захисний рукав для еспандера, 2 карабіни, 2 захоплення-імітатора;
Конструкція еспандера: трубчаста;
Матеріал: гума, метал, поліестер, Оксфорд;
Діаметр: 16 мм;
Довжина: 3 м.

Виробник: WR (Україна).
Wrestling Accessories - компанія, яка займається виробництвом одягу і аксесуарів для вільної, греко-римської боротьби, самбо, грепплінг та інших видів спорту. Асортимент бренду відрізняється своїми інноваціями і зручністю, тому вироби використовують як новачки в спорті, так і професійні спортсмени, включаючи учасників Олімпійської збірної України. Товари від WR - це прекрасне поєднання ціна-якість, так як висококласний продукт бренду можна придбати за досить невеликі гроші.


Еспандер імітатор кімоно WR із захопленням, 16 мм (B-019) купити за вигідною ціною 1 350 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для боевых искусств таких торгових марок, як наприклад: WR в інтернет-магазині Терраспорт
Еспандер імітатор кімоно WR із захопленням, 16 мм (B-019)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер імітатор кімоно WR із захопленням, 16 мм (B-019)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для бойових мистецтв

Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер імітатор кімоно WR із захопленням, 16 мм (B-019) буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для бойових мистецтв » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для бойових мистецтв здивує Вас своєю якістю. Монгкон Han Muay Thai Mongkol Head Band FP-TSM-M-025-D, синьо-білий (2976890028630) , Монгкон Han Muay Thai Mongkol Head Band FP-TSM-M-025-D, синьо-білий (2976890028630) і Монгкон Han Muay Thai Mongkol Head Band FP-TSM-M-025-D, синьо-білий (2976890028630) від знаменитих світових виробників 87 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для бойових мистецтв . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для бойових мистецтв . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн