Еспандер для фітнесу Medium 11506-rdx

КОД ТОВАРУ: 93558
  • Еспандер для фітнесу Medium 11506-rdx
  • Еспандер для фітнесу Medium 11506-rdx - Фото №2
  • Еспандер для фітнесу Medium 11506-rdx - Фото №3
Еспандер для фітнесу Medium 11506-rdx
Тип: еспандер для фітнесу. Тип навантаження: розтягнення. Конструкція: трубчаста. Матеріал джгута: багатожильний гумовий джгут в щільному нейлон. Матеріал ручки: полірована нержавіюча сталь. Довжина джгута: 1,6 м. Діаметр: 8 мм. У комплекті: еспандер, кріплення універсальне. Сила зусилля: середня.
RDX
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
472 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 63 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Рівень жорсткості
Середній
АРТИКУЛ
510_11506
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Британська компанія RDX представляє Еспандер для фітнесу Medium 11506-rdx для тренування плечей і рук. Ви зможете тренуватися як вдома, так і в тренажерному залі. Стискаючи і розтискаючи еспандер, ви збільшуєте свої силові показники, при цьому не переживаючи про захист кисті рук. Еспандер для фітнесу Medium 11506-rdx допоможе вам відпрацювати силу удару, при цьому ваші руки придбають потрібну форму буквально через пару тижнів регулярних занять. Даний еспандер для фітнесу цілком може замінити гантелі, при цьому економлячи простір в будинку, адже він не займає так багато місця. Сила зусилля занять з еспандером - середня. Даний атрибут необхідний для тих, хто не може потрапити в тренажерку.

Особливості еспандера:
- гумовий джгут;
- щільний нейлон;
- сила зусилля - середня;
- довжина - 1,6 м;
- діаметр - 8 мм.

Еспандер для фітнесу Medium 11506-rdx - твоя ідеальна екіпірування!

Характеристики:
Тип: еспандер для фітнесу;
Тип навантаження: розтягнення;
Конструкція: трубчаста;
Матеріал джгута: багатожильний гумовий джгут в щільному нейлон;
Матеріал ручки: полірована нержавіюча сталь;
Довжина джгута: 1,6 м;
Діаметр: 8 мм;
У комплекті: еспандер, кріплення універсальне;
Сила зусилля: середня.

Виробник: RDX (Великобританія).
У 1999 році у Великобританії була створена марка RDX Sports, яка випускала продукцію для боксу, муай-тай і ММА. Згодом RDX завоювала всесвітню популярність, ставши одним зі світових лідерів з виробництва одягу і боксерської екіпіровки. Вироби RDX виготовляються з міцної шкіри або високоякісного шкірозамінника, а наповнювачем виступає спеціальний гель і піна високої щільності. Даний склад відмінно поглинає удари, захищає руки спортсмена і спаринг-партнера, не піддається деформації.


Еспандер для фітнесу Medium 11506-rdx купити за вигідною ціною 472 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Многофункциональные эспандеры таких торгових марок, як наприклад: RDX в онлайн каталозі Терра Спорт
Еспандер для фітнесу Medium 11506-rdx Еспандер для фітнесу Medium 11506-rdx - Фото №2 Еспандер для фітнесу Medium 11506-rdx - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер для фітнесу Medium 11506-rdx"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер для фітнесу Medium 11506-rdx буде Вашим першим кроком. В « Багатофункціональні еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Багатофункціональні еспандери здивує Вас своєю якістю. Розпродаж *! Еспандер багатофункціональний Onhillsport ESP-1201-1 жорсткість №2 (0,8) , Розпродаж *! Еспандер багатофункціональний Onhillsport ESP-1201-1 жорсткість №2 (0,8) і Розпродаж *! Еспандер багатофункціональний Onhillsport ESP-1201-1 жорсткість №2 (0,8) від знаменитих світових виробників 2733 Ви знайдете в нашому розділі Багатофункціональні еспандери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Багатофункціональні еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн