Еспандер Adidas Orange ADSP-11511

КОД ТОВАРУ: 103652
  • Еспандер Adidas Orange ADSP-11511
Еспандер Adidas Orange ADSP-11511
Матеріал: неопрен, латекс, ПВХ; Трубки опору: 2 x 2.4 м; Колір помаранчевий. Особливості: поглинає найбільш сильне початок ривка; тренує різні групи м'язів; наявність зручної ручки; володіє регульованим поясом.
Adidas
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 255 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 301 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
Тип
Трубчасті
Рівень жорсткості
Слабкий
АРТИКУЛ
ADSP-11511
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер Adidas Orange ADSP-11511 стане для вас найкращим варіантом міні-тренажера. Трубчастий експандер володіє поясом, що складався з шарів жорсткої тасьми і чудово підійде для спортивних занять в різних умовах. Такий еспандер - це швидкісний і зручний метод розминки перед важкими тренуваннями і змаганнями. Даний Еспандер від фірми Adidas посприяє зміцненню ваших м'язів і позбавлення жирових відкладень, приводячи ваше тіло в тонус.


особливості:
- поглинає найбільш сильне початок ривка;
- тренує різні групи м'язів;
- наявність зручної ручки;
- володіє регульованим поясом.


Характеристики:
Матеріал:
неопрен, латекс, ПВХ;
Трубки опору: 2 x 2.4 м;
Колір: помаранчевий.


Виробник: Adidas (Німеччина)
На сьогоднішній день німецький творець спортивних аксесуарів Adidas входить в топ найбільш затребуваних покупцями брендів. Високоякісний виріб компанії Adidas і її прагнення до досконалості стали головними концепціями даного бренду.


Еспандер Adidas Orange ADSP-11511 підібрати і купити за реальною ціною 2 255 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Грудные и плечевые эспандеры таких торгових марок, як наприклад: Adidas в електронному магазині Terra Sport
Еспандер Adidas Orange ADSP-11511

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер Adidas Orange ADSP-11511"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Грудні і плечові еспандери

Давно хочете зайнятися фігурою? Еспандер Adidas Orange ADSP-11511 допоможе почати легко. В « Грудні і плечові еспандери » є все, що Вам знадобиться. Грудні і плечові еспандери обрадує Вас своєю надійністю. Еспандер трубчастий Reebok , Еспандер трубчастий Reebok і Еспандер трубчастий Reebok від кращих світових постачальників 2731 Ви зможете знайти в нашій лінійці Грудні і плечові еспандери . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Грудні і плечові еспандери . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн