Еспандер Adidas Orange ADSP-11508

КОД ТОВАРУ: 103651
  • Еспандер Adidas Orange ADSP-11508
Еспандер Adidas Orange ADSP-11508
  Колір помаранчевий; Матеріал: ПВХ, неопрен, латекс. Особливості: зроблений з міцної гуми; оснащений ручками зі спеціальним покриттям; тренує різні групи м'язів; володіє антиковзаючим покриттям.
Adidas
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
673 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 90 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
Тип
Пружинні
АРТИКУЛ
ADSP-11508
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер Adidas Orange ADSP-11511 стане для вас найкращим варіантом міні-тренажера. Трубчастий експандер володіє поясом, що складався з шарів жорсткої тасьми і чудово підійде для спортивних занять в різних умовах. Такий еспандер - це швидкісний і зручний метод розминки перед важкими тренуваннями і змаганнями. Даний Еспандер від фірми Adidas посприяє зміцненню ваших м'язів і позбавлення жирових відкладень, приводячи ваше тіло в тонус.

особливості:
- зроблений з міцної гуми;
- оснащений ручками зі спеціальним покриттям;
- тренує різні групи м'язів;
- володіє антиковзаючим покриттям.


Характеристики:
Колір:
помаранчевий;
Матеріал: ПВХ, неопрен, латекс.


Виробник: Adidas (Німеччина)
На сьогоднішній день німецький творець аксесуарів для спорту Adidas входить в топ найбільш затребуваних покупцями брендів. Високоякісний виріб всеізвестной фірми Adidas і її прагнення до досконалості стали головними концепціями даного бренду.


Еспандер Adidas Orange ADSP-11508 вибрати за доступною вартості 673 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Грудные и плечевые эспандеры таких брендів, як наприклад: Adidas в каталозі магазина Terrasport
Еспандер Adidas Orange ADSP-11508

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер Adidas Orange ADSP-11508"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Грудні і плечові еспандери

Давно хотіли зайнятися спортом? Еспандер Adidas Orange ADSP-11508 - це Ваш перший крок. В « Грудні і плечові еспандери » є все, що знадобиться спортсмену. Грудні і плечові еспандери здивує Вас своєю оригінальністю. Еспандер для фітнесу трубчастий Reebok RSTB-10071 , Еспандер для фітнесу трубчастий Reebok RSTB-10071 і Еспандер для фітнесу трубчастий Reebok RSTB-10071 від кращих світових виробників 2731 Ви можете знайти в нашій категорії Грудні і плечові еспандери . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Грудні і плечові еспандери . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн