Епілятор Beurer HLE 50

КОД ТОВАРУ: 78043
  • Епілятор Beurer HLE 50
Епілятор Beurer HLE 50
Особливості епілятора: забезпечує епіляцію і пілінг, видаляє навіть найтонші волоски, робить шкіру шовковистою і гладкою, вбудований діод, можна використовувати на сухий / вологій шкірі, що миється головка епілятора IPX 4, функція швидкої зарядки. Рівні швидкості: 2. У комплекті: насадка для епіляції / пілінгу, плаваюча головка, щітка для очистки, 20 антиалергенних пінцетів, мережевий адаптер.
Beurer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 059 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 275 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
HLE 50
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Епілятор Beurer HLE 50 допоможе вам видалити небажане волосся швидко, просто і ефективно. Обертові пінцети захоплюють навіть найкоротші волоски і видаляють їх з корінням. За допомогою насадки-ковпачка Ви можете самі обробляти чутливі ділянки шкіри. Насадка для пілінгу м'яко видаляє відмерлі тканини і перешкоджає появі врослого волосся.
Епілятор Beurer HLE 50 не слід використовувати на роздратованих ділянках шкіри, при порушеному кровообігу, варикозному розширенні вен і т.д. Дуже докладна і виразна інструкція з експлуатації приладом і правилам безпеки входить в комплект. Перед тим, як користуватися ним, не завадить вивчити інструкцію.

Особливості епілятора:
- забезпечує епіляцію і пілінг;
- видаляє навіть найтонші волоски;
- робить шкіру шовковистою і гладкою;
- вбудований діод;
- можна використовувати на сухий / вологій шкірі;
- миється головка епілятора IPX 4;
- функція швидкої зарядки.

Епілятор Beurer HLE 50 - зробить вашу шкіру гладкою і шовковистою!

Характеристики:
Рівні швидкості: 2.
У комплекті: насадка для епіляції / пілінгу, плаваюча головка, щітка для очистки, 20 антиалергенних пінцетів, мережевий адаптер.

Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Епілятор Beurer HLE 50 купити по реально виправданою вартості 2 059 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Аксессуары для красоты и здоровья таких брендів, як наприклад: Beurer в інтернет каталозі Терраспорт
Епілятор Beurer HLE 50

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Епілятор Beurer HLE 50"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для краси та здоров'я

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Епілятор Beurer HLE 50 допоможе досягти мети. В « Аксесуари для краси та здоров'я » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Аксесуари для краси та здоров'я порадує Вас високою якістю. Тренажер для спины и позвоночника Back Magic (FO-126297) , Тренажер для спины и позвоночника Back Magic (FO-126297) і Тренажер для спины и позвоночника Back Magic (FO-126297) від кращих світових брендів 1421 Ви побачите в нашій категорії Аксесуари для краси та здоров'я . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Аксесуари для краси та здоров'я . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн