Термокальсони жіночі X-Bionic Energizer MK2 Lady Pants Long

КОД ТОВАРУ: 126349
  • Термокальсони жіночі X-Bionic Energizer MK2 Lady Pants Long
  • Термокальсони жіночі X-Bionic Energizer MK2 Lady Pants Long - Фото №2
  • Термокальсони жіночі X-Bionic Energizer MK2 Lady Pants Long - Фото №3
Термокальсони жіночі X-Bionic Energizer MK2 Lady Pants Long
Тип: кальсони. Розмір: S / M, X / S. Матеріал основний: поліамід 91%, поліпропілен 4%, еластан 5%. Колір: білий, сірий. Стать жіноча.
X-Bionic
КУПИТИ
ЦІНА:
3 560 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 475 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
XS, SM
Вид
Кальсони
Категорія
Жіноче
Тип
Термоштани
АРТИКУЛ
I20276-W030
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термокальсони жіночі Energizer MK2 Lady Pants Long - підійдуть для занять спортом в зимовий час і активного відпочинку при екстремально низьких температурах. Кальсони компактно охоплюють ноги, при цьому еластичні волокна не сковують рухи. Спеціальне 3D плетіння в області нижньої частини живота швидко вловлює і відводить вологу і забезпечує циркуляцію повітря, завдяки цьому температура тіла залишається на рівні 37 ° C. На згині колін розташована трикотажна вставка по типу гармошки, яка зберігає тепло навіть у зігнути положенні. Також ця технологія надає гнучкість і еластичність в суглобах без обмеження рухів. 3D система в області крижів сприяє стіканню і випаровуванню поту в область сідниць без роздратування шкіри і утворення попрілостей. Манжети мають систему саморегулировки, яка фіксує виріб. В області підколінних западин є спеціальний трикотаж з круговою в'язкою, який запобігає перегріванню судин.

особливості:

- компактно облягає;

- зональна структура;

- зігріває / охолоджує;

- посилена область колін;

- циркуляція повітря;

- посилене потоотведеніе;

- свобода рухів;

- стимуляція кровообігу.

Характеристики:

Тип: кальсони;

Розмір: S / M, XS;

Матеріал основний: поліамід 91%, поліпропілен 4%, еластан 5%;

Колір: білий, сірий;

Стать: жіноча.

Виробник: X-Bionic (Швейцаія)

X-Bionic - це функціональне термобілизна, виготовлене за новітніми технологіями, вироби мають безліч особливостей і індивідуальних характеристик. Термобілизна X-Bionic задовольнить всі персональні вимоги і забезпечить комфорт в будь-якій ситуації.


Термокальсони жіночі X-Bionic Energizer MK2 Lady Pants Long підібрати і замовити по які завищеною вартістю 3 560 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Женские лосины, бриджи, комбинезоны таких торгових марок, як наприклад: X-Bionic в онлайн каталозі Терра Спорт
Термокальсони жіночі X-Bionic Energizer MK2 Lady Pants Long Термокальсони жіночі X-Bionic Energizer MK2 Lady Pants Long - Фото №2 Термокальсони жіночі X-Bionic Energizer MK2 Lady Pants Long - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термокальсони жіночі X-Bionic Energizer MK2 Lady Pants Long"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі лосини, бриджі, комбінезони

Давно планували зайнятися фігурою? Термокальсони жіночі X-Bionic Energizer MK2 Lady Pants Long допоможе на шляху до мети. В « Жіночі лосини, бриджі, комбінезони » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі лосини, бриджі, комбінезони обрадує Вас високою якістю. Термокальсоны женские X- Bionic Energy Accumulator Pants Medium black/orange - S/M , Термокальсоны женские X- Bionic Energy Accumulator Pants Medium black/orange - S/M і Термокальсоны женские X- Bionic Energy Accumulator Pants Medium black/orange - S/M від топових світових брендів 2162 Ви зможете побачити в нашій лінійці Жіночі лосини, бриджі, комбінезони . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Жіночі лосини, бриджі, комбінезони . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн