Термофутболка з довгим рукавом Energizer Combat Shirt Long Sleeves

КОД ТОВАРУ: 126331
  • Термофутболка з довгим рукавом Energizer Combat Shirt Long Sleeves
  • Термофутболка з довгим рукавом Energizer Combat Shirt Long Sleeves - Фото №2
  • Термофутболка з довгим рукавом Energizer Combat Shirt Long Sleeves - Фото №3
Термофутболка з довгим рукавом Energizer Combat Shirt Long Sleeves
Тип: футболка. Розмір: S / M, L / XL, XXL. Матеріал основний: поліамід 80%, поліпропілен 11%, еластан 9%. Колір зелений. Стать: чоловіча.
X-Bionic
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 190 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 559 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Розмір
XXL, SM, L-XL
Вид
Футболка
Категорія
Чоловіче
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
I20203-E122
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термофутболка з довгим рукавом ENERGIZER COMBAT Shirt Long Sleeves - високотехнологічна з мілітарі версії, підійде для активного відпочинку і занять зимовими видами спорту при екстремально низьких температурах. Особлива технологія переплетення мікроволокон забезпечує оптимальне зчеплення з тілом, відведення вологи і контроль мікроклімату. Завдяки спеціальній в'язанні і срібним волокнам у складі забезпечується відведення поту від поверхні тіла назовні і придушення розмноження мікрофлори, що викликає неприємний запах. Хвилясті лінії на внутрішній поверхні виробу виступають в ролі повітряних подушок, які забезпечують циркуляцію повітря, тим самим підтримуючи м'язи в температурному оптимумі. Сітчасті зони в області грудей і між лопатками забезпечують додатковий повітрообмін і відведення вологи, навіть якщо надітий рюкзак. В області плечей і попереку також розташовані посилені зони від впливу лямок і ременів рюкзака. Система плетіння в області ліктів дозволить захистити від холодного повітря і фізичних впливів навіть в зігнутому положенні. Спеціальна система терморегуляції захистить організм від переохолодження та перегрівання в залежності від ситуації, забезпечить температуру внутрішнього тепла на оптимальному рівні 37 ° C навіть при критично високих навантаженнях. Компактно охоплюючи тіло, лонгслів знижує м'язову вібрацію при навантаженнях, підвищуючи при цьому працездатність.

особливості:

- компактно облягає;

- зональна структура;

- зігріває або охолоджує там, де це необхідно;

- посилена область ліктів;

- циркуляція повітря;

- достатня потоотведеніе;

- антибактеріальні волокна;

- зниження вібрації м'язів;

- свобода рухів;

- стимуляція кровообігу.

Характеристики:

Тип: футболка;

Розмір: S / M, L / XL, XXL;

Матеріал основний: поліамід 80%, поліпропілен 11%, еластан 9%;

Колір: зелений;

Стать: чоловіча.

Виробник: X-Bionic (Швейцаія)

X-Bionic - це функціональне термобілизна, виготовлене за новітніми технологіями, вироби мають безліч особливостей і індивідуальних характеристик. Термобілизна X-Bionic задовольнить всі персональні вимоги і забезпечить комфорт в будь-якій ситуації.


Термофутболка з довгим рукавом Energizer Combat Shirt Long Sleeves вибрати за доступною вартості 4 190 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Мужские футболки и майки таких брендів, як наприклад: X-Bionic в каталозі магазина Terrasport
Термофутболка з довгим рукавом Energizer Combat Shirt Long Sleeves Термофутболка з довгим рукавом Energizer Combat Shirt Long Sleeves - Фото №2 Термофутболка з довгим рукавом Energizer Combat Shirt Long Sleeves - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка з довгим рукавом Energizer Combat Shirt Long Sleeves"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі футболки та майки

Давно хотіли зайнятися спортом? Термофутболка з довгим рукавом Energizer Combat Shirt Long Sleeves - це Ваш перший крок. В « Чоловічі футболки та майки » є все, що знадобиться спортсмену. Чоловічі футболки та майки здивує Вас своєю оригінальністю. Майка компрессионная Berserk F-17, серая, M(46) , Майка компрессионная Berserk F-17, серая, M(46) і Майка компрессионная Berserk F-17, серая, M(46) від кращих світових виробників 2136 Ви можете знайти в нашій категорії Чоловічі футболки та майки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Чоловічі футболки та майки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн