Енергетик Arnold Series Iron Pump (360 г)

КОД ТОВАРУ: 106685
  • Енергетик Arnold Series Iron Pump (360 г)
Енергетик Arnold Series Iron Pump (360 г)
Тип харчової добавки: предтренік. Вага в упаковці: 360 г. Кількість порцій: 60. Вага 1 порції: 6 г. Калорійність 1 порції: 5 Ккал. Вуглеводи: 1 м Вітамін С: 250 мг. Ніацин (ніацинамід): 60 мг. Вітамін В6 (піридоксин гідрохлорид): 15 мг. Вітамін В12 (метілкобалмін): 25 мкг. Кальцій (силікат кальцію): 24 мг. Суміш оксиду азоту: 2,075 мг. L-аргінін нітрат, L-гліцин, агматину сульфат, екстракт буряка з високим вмістом нітратів, L-орнітин HCl, порошок з плодів глоду. Суміш для підвищення енергії і стимуляції ЦНС: 2,051 мг. Холін бітартрат, L-тирозин, безводний кофеїн, вінпоцетин. Смак: ананас + манго; фруктовий пунш; малиновий лимонад; кавун; ожина.
Arnold Series
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
858 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 115 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Розмір
Кавун, Ожина, Фруктовий пунш, Малиновий лимонад, Ананас + Манго
Категорія 
Енергетики
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
696859261763-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Енергетик Arnold Series Iron Pump (360 г) виготовлений за допомогою технологи ION-3 Нітрат "Супер оксид азоту". Будучи першим в світі молекулярно модифікованим аргинином, L-аргінін азот являє собою суміш L-аргініну і азотної кислоти. Він збільшує приплив крові для кращого транспортування поживних речовин. (Азот відкриває кровоносні судини для більш швидкої доставки поживних речовин і підвищення спортивної продуктивності, що призводить до збільшення сили, швидкому відновленню і нарощування м'язової маси). Аргінін виробляє азотну кислоту для розвитку венозности і нарощування сили, при цьому підтримуючи вироблення гормонів. Легкопоглощаемий азот, похідне від азотної кислоти, розширює кровоносні шляху в м'язах, активує гладку м'язову тканину, збільшує артерії, вени і капіляри. Це максимізує приплив крові до всіх м'язів.
Енергетик Arnold Series Iron Pump (360 г) забезпечує необхідну підготовку для інтенсивних занять спортом, значно повішает м'язовий тонус, а також дає відчутний заряд енергії. Це найбільш ефективна формула оксиду азоту в спортивному харчуванні з пропонованих на сьогоднішній день. Спосіб прийому: 1-2 порції добавки слід розбавити в 200-250 мл води і випити за півгодини до тренування. Загальна вага упаковки: 360 г. Кількість порцій: 60.

Особливості харчової добавки:
- унікальна формула для підготовки м'язів до навантажень;
- збільшує силу, витривалість;
- сприяє нарощуванню сухої м'язової маси;
- не містить креатину;
- підсилює м'язовий тонус;
- в упаковці 60 порцій.

Енергетик Arnold Series Iron Pump (360 г) - для більш енергійних і інтенсивних тренувань!

Характеристики:
Вага в упаковці: 360 м
Кількість порцій: 60.
Вага 1 порції: 6 м
Калорійність 1 порції: 5 Ккал.
Вуглеводи: 1 м
Вітамін С: 250 мг.
Ніацин (ніацинамід): 60 мг.
Вітамін В6 (піридоксин гідрохлорид): 15 мг.
Вітамін В12 (метілкобалмін): 25 мкг.
Кальцій (силікат кальцію): 24 мг.
Суміш оксиду азоту: 2,075 мг.
L-аргінін нітрат, L-гліцин, агматину сульфат, екстракт буряка з високим вмістом нітратів, L-орнітин HCl, порошок з плодів глоду.
Суміш для підвищення енергії і стимуляції ЦНС: 2,051 мг.
Холін бітартрат, L-тирозин, безводний кофеїн, вінпоцетин.
Смак: ананас + манго; фруктовий пунш; малиновий лимонад; кавун; ожина.

Виробник: Arnold Schwarzenegger Series (США).

Arnold Schwarzenegger Series - американський виробник спортивного харчування: вітамінних, глютаминових, протеїнових і креатинових комплексів, геймерів, жироспалювачів, замінників харчування і т.д. Спортивне харчування Arnold Series добре відомо споживачам в усьому світі своєю високою якістю і ефективністю.


Енергетик Arnold Series Iron Pump (360 г) купити за вигідною ціною 858 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Энергетики таких торгових марок, як наприклад: Arnold Series в інтернет-магазині Терраспорт
Енергетик Arnold Series Iron Pump (360 г)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Енергетик Arnold Series Iron Pump (360 г)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Енергетики

Давно мрієте зайнятися спортом? Енергетик Arnold Series Iron Pump (360 г) буде Вашим першим кроком. В « Енергетики » є все, що необхідно спортсмену. Енергетики здивує Вас своєю якістю. Энергетик Nutrend Endurosnack (75 г) - red fresh , Энергетик Nutrend Endurosnack (75 г) - red fresh і Энергетик Nutrend Endurosnack (75 г) - red fresh від знаменитих світових виробників 497 Ви знайдете в нашому розділі Енергетики . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Енергетики . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн