Ємність для води Sea to Summit Pack Tap 4 л

КОД ТОВАРУ: 81445
  • Ємність для води Sea to Summit Pack Tap 4 л
Ємність для води Sea to Summit Pack Tap 4 л
Особливості: складна каністра для води, герметична, кран-клапан з захистом від витікання, легка, петлі для підвішування, міцна тканина, виготовлена з двошарового пластику, покриття з фольги, обтягнута чохлом з міцного нейлону, зручна у використанні. Матеріал: Polyethyen (PE), 420D Ripstop Nylon. Обсяг: 4 л. Розміри: 27,5х27,5 см. Вага: 113 г.
Sea to Summit
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
684 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 91 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Каністри
Обсяг, л
4
АРТИКУЛ
STS APT4LT
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ємність для води Sea to Summit Pack Tap 4 л виготовлена з міцного двошарового пластику, покритого фольгою. Вона обтягнута чохлом з міцного зносостійкого нейлону. Ця ємність дуже зручна тим, що за допомогою спеціальних петель легко підвішується на дереві або в іншому зручному місці табору, і завдяки зручному краника подає воду дозовано.
Ємність для води Sea to Summit Pack Tap 4 л пошита з Polyethyen (PE), 420D Ripstop Nylon, що характеризується міцністю, легкістю і екологічною чистотою. Така складна каністра неодмінно стане в нагоді вам в похідних умовах, значно полегшуючи вам щоденний побут. Кран-клапан надійно захищає каністру від витікання води. В асортименті є ємності різного об'єму: 4 л.

особливості:
- складна каністра для води;
- герметична;
- кран-клапан з захистом від витікання;
- легка;
- петлі для підвішування;
- міцна тканина;
- виготовлена з двошарового пластику;
- покриття з фольги;
- обтягнута чохлом з міцного нейлону;
- зручна у використанні.

Ємність для води Sea to Summit Pack Tap 4 л - складна, міцна, зручна у використанні!

Характеристики:
Матеріал: Polyethyen (PE), 420D Ripstop Nylon.
Обсяг: 4 л.

Розміри: 27,5х27,5 см.

Вага: 113 г.

Виробник: Sea to Summit (Австралія).

Цей австралійський бренд є лідером у виробництві ультралегкого і екологічно чистого спорядження для туристів. Серед випущених ним товарів: гермомешкі, рушники, лазневі приналежності, аксесуари, посуд, протимоскітні сітки і багато іншого. Вже понад 20 років компанія займається виробництвом доступного спорядження і аксесуарів для туризму. Основними принципами компанії є: захист природи і нові технології. Відмінна риса продукції Sea To Summit це відмінна якість, функціональність і легкість обладнання.


Ємність для води Sea to Summit Pack Tap 4 л купити за вигідною ціною 684 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Емкости для воды таких торгових марок, як наприклад: Sea to Summit в інтернет-магазині Терраспорт
Ємність для води Sea to Summit Pack Tap 4 л

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ємність для води Sea to Summit Pack Tap 4 л"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ємності для води

Давно мрієте зайнятися спортом? Ємність для води Sea to Summit Pack Tap 4 л буде Вашим першим кроком. В « Ємності для води » є все, що необхідно спортсмену. Ємності для води здивує Вас своєю якістю. Відро туристичне Naturehike Round bucket PVC (NH20SJ040 Army Green), 20 л , Відро туристичне Naturehike Round bucket PVC (NH20SJ040 Army Green), 20 л і Відро туристичне Naturehike Round bucket PVC (NH20SJ040 Army Green), 20 л від знаменитих світових виробників 6293 Ви знайдете в нашому розділі Ємності для води . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ємності для води . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн