Ялинка з іграшками Angel gifts AL-11A247B

КОД ТОВАРУ: 100501
  • Ялинка з іграшками Angel gifts AL-11A247B
Ялинка з іграшками Angel gifts AL-11A247B
Ялинка з іграшками арт. AL-11A247B ANGEL GIFTS - відмінна прикраса для вашого будинку в найулюбленіші дітьми і дорослими свято. Призначення: декор. Діаметр: 38см. Матеріал куль: пластик. Колір куль: срібний, блакитний, синій.
Angel gifts
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
109 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 15 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
38 см
Вид дерева
Декоративне
АРТИКУЛ
AL-11A247B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ялинка з іграшками Angel gifts AL-11A247B - відмінна прикраса для вашого будинку в найулюбленіший дітьми і дорослими свято. Так само ви можете прикрасити нею офіс. Це хороший подарунок, якому буде радий кожен. Настільна ялинка може замінити справжню, якщо у вас мало місця, або доповнити святкове декорування кімнати. Вона дуже стильно і обов'язково підніме настрій і створить святкову атмосферу. Пластикові кульки не можуть розіб'ються і не поранять маленьких дітей.

Особливості:
- якісні матеріали;
- універсальність в декорі.

Ялинка з іграшками Angel gifts AL-11A247B - зробіть ваш будинок новорічним!

характеристики:
Призначення: декор;
Діаметр: 38 см;
Матеріал куль: пластик;
Колір куль: срібний, блакитний, синій.

Виробник: Angel Gifts (Італія).

ТМ Angel Gifts зареєстрована в Італії і вже довгі роки надає на ринок новорічні подарунки, прикраси та елементи декору. Продукція Angel Gifts відрізняється високою якістю. Купуючи іграшку один раз, ви будете користуватися нею ще довгі роки!


Ялинка з іграшками Angel gifts AL-11A247B вибрати за доступною вартості 109 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Елки искусственные таких брендів, як наприклад: Angel gifts в каталозі магазина Terrasport
Ялинка з іграшками Angel gifts AL-11A247B

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ялинка з іграшками Angel gifts AL-11A247B"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ялинки штучні

Давно хотіли зайнятися спортом? Ялинка з іграшками Angel gifts AL-11A247B - це Ваш перший крок. В « Ялинки штучні » є все, що знадобиться спортсмену. Ялинки штучні здивує Вас своєю оригінальністю. Ялина TriumphTree Tuscan 3,65 м , Ялина TriumphTree Tuscan 3,65 м і Ялина TriumphTree Tuscan 3,65 м від кращих світових виробників 1493 Ви можете знайти в нашій категорії Ялинки штучні . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Ялинки штучні . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн