Простирадло електрична Medisana HU 660

КОД ТОВАРУ: 95199
  • Простирадло електрична Medisana HU 660
Простирадло електрична Medisana HU 660
Тип простирадла: електрична. Кількість температурних режимів: 4. Електричне живлення: 220-240 Вольт / 50 Гц. Розмір простирадла: 1,5х1,4 м. Потужність турбо-нагріву: 2х100 Ватт. Автоматичне відключення: через 2 години. Колір: білий з помаранчевим.
Medisana
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 899 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 387 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
61200
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Простирадло електрична Medisana HU 660 відрізняється від більшості моделей цього типу наявністю двох окремо настроюються температурних зон, кожна з яких управляється окремим пультом. Простирадло незамінна в холодну пору року. Вона дозволяє добре прогріти ліжко перед сном, даючи вам можливість повноцінного відпочинку. Температура простирадла регулюється в чотирьох температурних режимах, включаючи турбо-нагрів. Абсолютна безпека її використання забезпечена автоматичним захистом від перегрівання, а також її самостійним відключенням після двох годин роботи. Простирадло електрична Medisana HU 660 оснащена двома ергономічними пультами, що дозволяють легко перемикати температурний режим в двох наявних температурних зонах. Її чохол зроблений з м'якої штучної шерсті, дуже комфортною для тіла і легко стирається ручним способом. Симпатичний рослинний орнамент чохла робить простирадло ще більш затишною.

Особливості простирадла:
- електрична;
- дві окремо настроюються температурні зони;
- 2 пульта управління;
- 4 температурні режими;
- режим турбо-нагріву;
- система безпеки з захистом від перегріву;
- автоматичне вимикання через 2 години;
- стирається ручним способом;
- дуже комфортна для тіла.

Простирадло електрична Medisana HU 660 - гарантія тепла і комфорту!

Характеристики:
Тип простирадла: електрична;
Кількість температурних режимів: 4;
Електричне живлення: 220-240 Вольт / 50 Гц;
Розмір простирадла: 1,5х1,4 м;
Потужність турбо-нагріву: 2х100 Ватт;
Автоматичне відключення: через 2 години;
Колір: білий з помаранчевим.

Виробник: Medisana (Німеччина).
Medisana - німецький розробник якісних виробів для підтримки здоров'я, використовуваних в домашніх умовах. Запропоновані ним товари відрізняються надійністю, практичністю, безпекою і простотою в застосуванні. Компанія бере на себе відповідальність за високу якість продукції, що випускається.

Простирадло електрична Medisana HU 660 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 2 899 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Товары для обогрева таких торгових марок, як наприклад: Medisana в онлайн каталозі Терра Спорт
Простирадло електрична Medisana HU 660

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Простирадло електрична Medisana HU 660"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для обігріву

Давно планували зайнятися фігурою? Простирадло електрична Medisana HU 660 допоможе на шляху до мети. В « Товари для обігріву » є все, що необхідно спортсмену. Товари для обігріву обрадує Вас високою якістю. Електропростирадло (електроковдра) Electric Blanket полуторное зелена , Електропростирадло (електроковдра) Electric Blanket полуторное зелена і Електропростирадло (електроковдра) Electric Blanket полуторное зелена від топових світових брендів 1420 Ви зможете побачити в нашій лінійці Товари для обігріву . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Товари для обігріву . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн