Молоковідсмоктувач електричний Lansinoh 2-в-1

КОД ТОВАРУ: 154402
  • Молоковідсмоктувач електричний Lansinoh 2-в-1
  • Молоковідсмоктувач електричний Lansinoh 2-в-1 - Фото №2
  • Молоковідсмоктувач електричний Lansinoh 2-в-1 - Фото №3
Молоковідсмоктувач електричний Lansinoh 2-в-1
Тип: молокоотсос. Вид: електричний, двофазний. Обсяг пляшки: 160 мл. Матеріал пляшки: пластик. Матеріал соски: силікон. Особливості молоковідсмоктувача: для одночасного зціджування двох грудей; екран з таймером; електричний; двофазний; зручна накладка; безшумна робота; роторний мотор; стандартний об'єм пляшки; соска для годування; захист від освіти коліків (перешкоджає заковтування повітря дитиною); кришечка від протікання і забруднення; підставка для пляшечки; матеріал не містить речовин, небезпечних для здоров'я малюка.
Lansinoh
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
5 999 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 801 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
53065
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Молоковідсмоктувач електричний Lansinoh 2-в-1 розроблений для щоденного комфортного зціджування. Оснащений екраном з таймером і вибором необхідного режиму роботи. Кожен режим має вісім рівнів зціджування. Молоковідсмоктувач простий у використанні, імітує природний процес смоктання грудей дитиною. Має закриту систему, при якій процес годування залишається гігієнічним. Призначений для отримання молока з двох грудей одночасно, що значно скорочує час зціджування. Молоковідсмоктувач зручний для застосування в різних поїздках, так як може працювати від батарейок, які можна придбати окремо.

Особливості молоковідсмоктувача:

- для одночасного зціджування двох грудей;

- екран з таймером;

- електричний;

- двофазний;

- зручна накладка;

- безшумна робота;

- роторний мотор;

- стандартний обсяг пляшки;

- соска для годування;

- захист від утворення коліків (перешкоджає заковтування повітря дитиною);

- кришечка від протікання і забруднення;

- підставка для пляшечки;

- матеріал не містить речовин, небезпечних для здоров'я малюка.

Характеристики:

Тип: молокоотсос;

Вид: електричний, двофазний;

Обсяг пляшки: 160 мл;

Матеріал пляшки: пластик;

Матеріал соски: силікон.

Виробник: Lansinoh (США).

Бренд виробляє товари, призначені для малюків і їх мам. Заснована компанія на початку вісімдесятих років минулого сторіччя. Lansinoh активно пропагує грудне вигодовування, тому більшу частину асортименту продукції, що випускається складають молоковідсмоктувачі, коректори форми соска, креми для загоєння тріщин, накладки для грудей, а також пристосування для зберігання і заморожування грудного молока.


Молоковідсмоктувач електричний Lansinoh 2-в-1 підібрати і купити за реальною ціною 5 999 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Для малышей таких торгових марок, як наприклад: Lansinoh в електронному магазині Terra Sport
Молоковідсмоктувач електричний Lansinoh 2-в-1 Молоковідсмоктувач електричний Lansinoh 2-в-1 - Фото №2 Молоковідсмоктувач електричний Lansinoh 2-в-1 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Молоковідсмоктувач електричний Lansinoh 2-в-1"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Для малюків

Давно хочете зайнятися фігурою? Молоковідсмоктувач електричний Lansinoh 2-в-1 допоможе почати легко. В « Для малюків » є все, що Вам знадобиться. Для малюків обрадує Вас своєю надійністю. Молоковідсмоктувач ручний Lansinoh 2-х фазний , Молоковідсмоктувач ручний Lansinoh 2-х фазний і Молоковідсмоктувач ручний Lansinoh 2-х фазний від кращих світових постачальників 8965 Ви зможете знайти в нашій лінійці Для малюків . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Для малюків . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн