Еспандер для фітнесу Power System PS-4067

КОД ТОВАРУ: 245886
  • Еспандер для фітнесу Power System PS-4067
  • Еспандер для фітнесу Power System PS-4067 - Фото №2
Еспандер для фітнесу Power System PS-4067
Тип: стрічка; Матеріал: гума; Жорсткість: 15 кг; Розмір: 92х4 см; Колір чорний; Гарантія: 14 днів; Виробник: Power System (Чехія).
Power System
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
626 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 84 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
PS_4067
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер для фітнесу Power System PS-4067 являє собою ремінь, основне завдання якого - створення ідеальних умов для ефективної та якісної тренування. Він багатосторонній, тому, як вибрати оптимальні пропрацювати м'язи, удосконалити силу і гнучкість. При використанні даної гумки, можна не турбується про суглобах і сполучної тканини, тому що вона дає мінімальне навантаження, що дозволяє використовувати її при реабілітації. Стрічка не прилипає до шкіри, гіпоалергенна і проста в догляді, тому піддається частим машинним прання.


особливості:

  • якісний еластичний матеріал;
  • підходить для вправ різної інтенсивності;
  • підходить для реабілітаційних вправ;
  • можна використовувати в розтяжках.


характеристики:
Тип: стрічка;
Матеріал: гума;
Жорсткість: 15 кг;
Розмір: 92х4 см;
Колір: чорний;
Гарантія: 14 днів.


Виробник: Power System (Чехія).
Power System - відомий бренд по виробництву спортивного обладнання, екіпіровки, а також аксесуарів для спорту. Компанія відома у всьому світі і займає міцну позицію серед конкурентів. Спортивне спорядження Чеської торгової марки відрізняється функціональністю і можливістю використання товарів у всіх випадках життя. Мега великий асортимент торгової марки включає в себе рукавички, налокітники, еспандери, ремені, скакалки, шорти для схуднення, що підтримують пояса, обмотки, фітнес аксесуари і т.д .. Головним завданням компанії протягом багатьох років є створення продукції професійного рівня.


Еспандер для фітнесу Power System PS-4067 купити за вигідною ціною 626 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Многофункциональные эспандеры таких торгових марок, як наприклад: Power System в електронному каталозі Терраспорт
Еспандер для фітнесу Power System PS-4067 Еспандер для фітнесу Power System PS-4067 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер для фітнесу Power System PS-4067"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер для фітнесу Power System PS-4067 буде Вашим першим кроком. В « Багатофункціональні еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Багатофункціональні еспандери здивує Вас своєю якістю. Еспандер силовий багатофункціональний Pro Supra FB-3018 , Еспандер силовий багатофункціональний Pro Supra FB-3018 і Еспандер силовий багатофункціональний Pro Supra FB-3018 від знаменитих світових виробників 2733 Ви знайдете в нашому розділі Багатофункціональні еспандери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Багатофункціональні еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн