Еспандер для фітнесу Elastiband (10 кг) Sveltus

КОД ТОВАРУ: 76952
  • Еспандер для фітнесу Elastiband (10 кг) Sveltus
  • Еспандер для фітнесу Elastiband (10 кг) Sveltus - Фото №2
  • Еспандер для фітнесу Elastiband (10 кг) Sveltus - Фото №3
  • Еспандер для фітнесу Elastiband (10 кг) Sveltus - Фото №4
  • Еспандер для фітнесу Elastiband (10 кг) Sveltus - Фото №5
  • Еспандер для фітнесу Elastiband (10 кг) Sveltus - Фото №6
Еспандер для фітнесу Elastiband (10 кг) Sveltus
Elastiband Sveltus - це універсальний еспандер для фітнесу у вигляді цільної стрічки. За рахунок подвійних швів на еспандері сформовано 8 ручок. Для зручності, кожна з таких ручок має свій номер. Еспандер Elastiband допоможе Вам працювати над такими групами м'язів: сідниць, живота, стегон, рук, спини і грудей. Elastiband - тренажерний зал в кишені!
Sveltus
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
281 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 38 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Рівень жорсткості
Слабкий
АРТИКУЛ
0142
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Elastiband Sveltus - це універсальний еспандер для фітнесу у вигляді цільної стрічки. За рахунок подвійних швів на еспандері сформовано 8 ручок. Для зручності, кожна з таких ручок має свій номер.


Еспандер Elastiband допоможе Вам працювати над такими групами м'язів: сідниць, живота, стегон, рук, спини і грудей.

Багатофункціональний, еластичний еспандер Elastiband Sveltus зробить Ваші заняття фітнесом набагато ефективніше і цікавіше.


За рахунок своєї компактності та універсальності з ним можна займатися в будь-який час і в будь-якому місці. Так само його зручно транспортувати і брати з собою у відрядження або подорожі.


Недорогий і багатофункціональний, даний еспандер є відмінним співвідношенням ціна / якість.

3-и рівня опору, що дозволяють збільшувати рівень навантаження поступово, роблять еспандер Elastiband Sveltus відмінним тренажером для реабілітаційних занять.


Так само, даний еспандер підходить для занять аква-аеробікою!

Elastiband - тренажерний зал в кишені!

Матеріали: еластодін, поліестер, поліамід.

Розміри (ДхШ): 80х4 см.
Максимальний рівень навантаження: 10 кг.

Упаковка: блістер.
Колір: жовтий.
Вага: 60 гр.

Гарантія: 2 роки.

Виробник: Sveltus (Франція).

Французька компанія Sveltus вже 20 років на європейському ринку фітнес обладнання. Як розробник і виробник товарів для фітнесу, Sveltus щорічно випускає інноваційні продукти, що не мають аналогів. Сьогодні товари для фітнесу Sveltus з успіхом продаються по всьому світу, включаючи найбільші роздрібні мережі Carrefour (друга за величиною в світі після Wal-Mart), Decathlon (спеціалізована торговельна мережа спортивних товарів) і Intersport (найбільша спортивна мережа в світі: більше 4800 магазинів) .


Еспандер для фітнесу Elastiband (10 кг) Sveltus підібрати і купити за реальною ціною 281 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Многофункциональные эспандеры таких торгових марок, як наприклад: Sveltus в електронному магазині Terra Sport
Еспандер для фітнесу Elastiband (10 кг) Sveltus Еспандер для фітнесу Elastiband (10 кг) Sveltus - Фото №2 Еспандер для фітнесу Elastiband (10 кг) Sveltus - Фото №3 Еспандер для фітнесу Elastiband (10 кг) Sveltus - Фото №4 Еспандер для фітнесу Elastiband (10 кг) Sveltus - Фото №5 Еспандер для фітнесу Elastiband (10 кг) Sveltus - Фото №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер для фітнесу Elastiband (10 кг) Sveltus"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно хочете зайнятися фігурою? Еспандер для фітнесу Elastiband (10 кг) Sveltus допоможе почати легко. В « Багатофункціональні еспандери » є все, що Вам знадобиться. Багатофункціональні еспандери обрадує Вас своєю надійністю. Резинка для фитнеса Spokey Tracy 928948, L , Резинка для фитнеса Spokey Tracy 928948, L і Резинка для фитнеса Spokey Tracy 928948, L від кращих світових постачальників 2733 Ви зможете знайти в нашій лінійці Багатофункціональні еспандери . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Багатофункціональні еспандери . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн