Ехолот Lowrance ELITE-4X DSI

КОД ТОВАРУ: 27822
  • Ехолот Lowrance ELITE-4X DSI
  • Ехолот Lowrance ELITE-4X DSI - Фото №2
Ехолот Lowrance ELITE-4X DSI
Кількість променів (частот): 2. Діагональ дисплея: 3,5 ". Дисплей: 320х240 пікселів, кольоровий (256 кольорів). Розмір: 9,4х14,4х4,7 см. Частота: 455/800 кГц. Особливості ехолота: кольоровий контрастний дисплей, зручна система кріплення, ідеальний функціонал за розумні гроші, картинка на моніторі чудово видно в будь-яку погоду, чудова робота на глибині до 61м.
Lowrance
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
6 925 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 924 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Ехолоти
АРТИКУЛ
000-10487-001
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ехолот Lowrance ELITE-4X DSI - це двочастотний ехолот з відмінним функціоналом, який ідеально підходить для пошуку риби в прісній воді. Використання ехолота буде вкрай корисним любителям і професіоналам риболовлі, так як за допомогою такого пристосування, Ви зможете з точністю визначити рельєф і глибину дна, а найголовніше - знайти скупчення риби.
Ехолот Lowrance ELITE-4X DSI чудово підійде для пошуку риби на глибинах до 61 метра. Головною особливістю даного ехолота є його технологія нижнього сканування, за рахунок якої Ви отримуєте ексклюзивні функції, такі як:
Термоклін, за допомогою якого, Ви зможете легко розрізняти кордону між теплим і холодним шаром води і вибирати для лову той, в якому проживання бажаної риби природніше.
Ви чітко бачите хижу рибу або ж цілі косяки.
Також Вам не важко буде розгледіти структуру дна, яка також буде відображати м'які і тверді ділянки.
Цей ехолот сподобається Вам яскравим і контрастним екраном, на якому Ви спокійно зможете побачити картинку навіть на яскравому сонці. Ще однією перевагою є функція Trackback, завдяки якій, Ви зможете переглянути історію пройденого маршруту, розглянути детально дно і рибу.

Особливості ехолота:
- кольоровий контрастний дисплей;
- зручна система кріплення;
- ідеальний функціонал за розумні гроші;
- картинка на моніторі чудово видно в будь-яку погоду;
- чудова робота на глибині до 61м.

Ехолот Lowrance ELITE-4X DSI - зробіть Вашу рибалку продуктивніше!

Характеристики:
Кількість променів (частот):
2.
Діагональ дисплея: 3,5 ".
Дисплей: 320х240 пікселів, кольоровий (256 кольорів).
Розмір: 9,4х14,4х4,7 см.
Частота: 455/800 кГц.
Потужність передачі: 350 Вт RMS.
Водозахист: IPX7.
Тип випромінювача: Ексклюзивний Lowrance Skimmer® DSI з датчиком температури і кріпленням на транец або троллінговая мотор.
Діапазон напруги: 10-17 В.
Кут конуса: 60 градусів.
Швидкість роботи оптимальна / максимальна: 12/80 км / год.
До даного типу ехолотів підходять практично всі акумулятори від 4 до 7 А.

Виробник: Lowrance.
Компанія Lowrance вийшла на ринок ехолотів ще в 1957 році. До сьогоднішнього дня головними напрямками компанії є: висока якість вироблених нею продуктів і використання прогресивних технологій у виготовленні своїх товарів. Дана компанія є одним з лідерів на ринку ехолотів.


Ехолот Lowrance ELITE-4X DSI підібрати і купити за реальною ціною 6 925 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Эхолоты, карты, датчики, GPS таких торгових марок, як наприклад: Lowrance в електронному магазині Terra Sport
Ехолот Lowrance ELITE-4X DSI Ехолот Lowrance ELITE-4X DSI - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ехолот Lowrance ELITE-4X DSI"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хочете зайнятися фігурою? Ехолот Lowrance ELITE-4X DSI допоможе почати легко. В « Ехолоти, карти, датчики, GPS » є все, що Вам знадобиться. Ехолоти, карти, датчики, GPS обрадує Вас своєю надійністю. Ехолот Lowrance Mark 5x , Ехолот Lowrance Mark 5x і Ехолот Lowrance Mark 5x від кращих світових постачальників 3947 Ви зможете знайти в нашій лінійці Ехолоти, карти, датчики, GPS . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Ехолоти, карти, датчики, GPS . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн