Шезлонг Easy Camp Blue 670343 синій

КОД ТОВАРУ: 17270
  • Шезлонг Easy Camp Blue 670343 синій
Шезлонг Easy Camp Blue 670343 синій
Розкладається і складається за лічені секунди. Матеріал каркаса: сталь, матеріал тканинної частини: поліестер. Максимальне навантаження: 100 кг. Розміри: 93х92х130 см (в розкритому стані). Вага: 6,1 кг.
Easy Camp
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
839 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 112 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Допустиме навантаження
До 100 кг
АРТИКУЛ
670343
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Відмінний розкладний шезлонг подарує Вам максимальний відпочинок і комфорт. Він розкладається і складається за лічені секунди. Шезлонг зроблений з високоякісного поліестру і рамки (сталевої конструкції) - дуже простий у використанні. Не має потреби в додаткових коштах для збірки. Стійкий на будь-якій поверхні, легкий в перенесенні.

особливості:

·          розкладається і складається за декілька секунд

·          не потребує додаткових засобів для збирання

·          легка вага

·          сумка для транспортування з плечовим ременем

·          для зовнішнього використання

характеристики:

Вид: шезлонг

Матеріал каркаса: сталь

Матеріал тканинної частини: поліестер

Максимальне навантаження: 100 кг

Розміри: 93х92х130 см (в розкритому стані)

Вага: 6,1 кг

Колір: синій

Виробник: Easy Camp (Данія)

Датська компанія Easy Camp заснована в 1984 році і займається виробництвом кемпінгового обладнання: намети, спальники, рюкзаки та багато іншого.   В даний час Easy Camp - це один з основних гравців на європейському ринку кемпінгового обладнання. Продукція компанії продається в більш ніж 35 країнах по всьому світу і набула великої популярності завдяки високій якості і інноваційним впровадженням.

Бренд Easy Camp в основному розрахований на молодих туристів, любителів туристичних походів, кемпінгу і відпочинку на природі. Асортимент продукції включає широкий вибір наметів, рюкзаків, спальних мішків та інших аксесуарів. Всі товари є досить надійними і конкурентоспроможними, а це значить, що ви отримаєте відмінне співвідношення ціни і якості.


Шезлонг Easy Camp Blue 670343 синій купити за вигідною ціною 839 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Шезлонги таких виробників, як наприклад: Easy Camp в магазині terrasport.ua
Шезлонг Easy Camp Blue 670343 синій

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шезлонг Easy Camp Blue 670343 синій"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шезлонги

Давно мрієте зайнятися спортом? Шезлонг Easy Camp Blue 670343 синій буде Вашим першим кроком. В « Шезлонги » є все, що необхідно спортсмену. Шезлонги здивує Вас своєю якістю. Шезлонг складаний для пляжу і басейну CDRep Ніч в тропіках (FO-123963) , Шезлонг складаний для пляжу і басейну CDRep Ніч в тропіках (FO-123963) і Шезлонг складаний для пляжу і басейну CDRep Ніч в тропіках (FO-123963) від знаменитих світових виробників 950 Ви знайдете в нашому розділі Шезлонги . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Шезлонги . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн