Комплект для дайвінгу (маска-трубка-ласти) Cressi-Sub Elastic Short (Onda + Mexico), синьо-блакитний (80229830532)

КОД ТОВАРУ: 239700
  • Комплект для дайвінгу (маска-трубка-ласти) Cressi-Sub Elastic Short (Onda + Mexico), синьо-блакитний (80229830532)
  • Комплект для дайвінгу (маска-трубка-ласти) Cressi-Sub Elastic Short (Onda + Mexico), синьо-блакитний (80229830532) - Фото №2
Комплект для дайвінгу (маска-трубка-ласти) Cressi-Sub Elastic Short (Onda + Mexico), синьо-блакитний (80229830532)
Тип: набір для дайвінгу; Матеріал: силікон, моностекло; Комплектація: маска, трубка, ласти (2 шт); Виробник: Cressi-Sub (Італія).
Cressi-Sub
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 179 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 157 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
SM, ML, L-XL
Тип
З відкритою п'ятою
Призначення
Дайвінг
Тип
Трубки
Розмір
Дорослі
АРТИКУЛ
80229830532
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплект для дайвінгу (маска-трубка-ласти) Cressi-Sub Elastic Short (Onda + Mexico), синьо-блакитний (80229830532) - відмінний тандем для комфортного знайомства з підводним світом. Ласти виготовлені з м'якого, непротекаемого матеріалу. Універсальний розмір підійде для будь-якої стопи. Маска з силіконовим ущільнювачем відмінно фіксується на обличчі і не пропускає вологу на очі, а завдяки рухомому ремінця, легко фіксується, не залишаючи слідів. Спеціальна форма маски відкриває більш широкий кут огляду і дозволяє глибоко пірнати. Трубка оснащена м'яким, комфортним силіконовим загубником, який має унікальну конструкцію з трьома вигинами, що підходить для будь-якої форми обличчя. Також в конструкції передбачена профільована насадка, що запобігає захлест води в трубу, що дозволить не турбується про попадання води під час плавання.


особливості:

  • маска зроблена з м'якого гіппоалергенна матеріалу;
  • легка фіксація маски на обличчі завдяки рухомому ремінця;
  • застібки ременя маски встановлюються на каркас обтюратора;
  • вигнута форма трубки забезпечує прилягання до обличчя, значно знижуючи опір при плаванні і зануренні;
  • загубник виконаний з гіпоалергенного силікону
  • ласти ергономічні, комфортно сидять на нозі.


Характеристики:
Тип:
набір для дайвінгу;
Матеріал: силікон, моностекло;
Комплектація: маска, трубка, ласти (2 шт).


Виробник: Cressi-Sub (Італія).
Cressi-Sub - знаменита італійська компанія, яка виробляє спорядження для водних видів спорту. Історія компанії йде в далекий 1946 рік. Заснована всього двома братами, фірма досі залишається під чуйним керівництвом сім'ї. Широкий спектр виробництва компанії Cressi-Sub охоплює потреби таких сфер, як дайвінг, сноркелінг, водна полювання, віндсерфінг, парасейлінг. Торгова марка безперервно впроваджує інноваційні матеріали і методи в виготовлення своєї продукції, що робить їх вироби кращими у своїй ніші. Всі вироби відрізняються не тільки своєю високою якістю, але і зручністю використання і практичністю.


Комплект для дайвінгу (маска-трубка-ласти) Cressi-Sub Elastic Short (Onda + Mexico), синьо-блакитний (80229830532) купити за вигідною ціною 1 179 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Наборы для плавания таких виробників, як наприклад: Cressi-Sub в магазині terrasport.ua
Комплект для дайвінгу (маска-трубка-ласти) Cressi-Sub Elastic Short (Onda + Mexico), синьо-блакитний (80229830532) Комплект для дайвінгу (маска-трубка-ласти) Cressi-Sub Elastic Short (Onda + Mexico), синьо-блакитний (80229830532) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплект для дайвінгу (маска-трубка-ласти) Cressi-Sub Elastic Short (Onda + Mexico), синьо-блакитний (80229830532)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для плавання

Давно мрієте зайнятися спортом? Комплект для дайвінгу (маска-трубка-ласти) Cressi-Sub Elastic Short (Onda + Mexico), синьо-блакитний (80229830532) буде Вашим першим кроком. В « Набори для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Набори для плавання здивує Вас своєю якістю. Набір для плавання ZLT M166-SN52-SIL-BK (маска + трубка) - чорний , Набір для плавання ZLT M166-SN52-SIL-BK (маска + трубка) - чорний і Набір для плавання ZLT M166-SN52-SIL-BK (маска + трубка) - чорний від знаменитих світових виробників 512 Ви знайдете в нашому розділі Набори для плавання . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Набори для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн